whatsapp

Kaymakam Erdoğan köy gezilerine başladı

SİVİL TOPLUM 22.03.2021 - 10:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan köy gezilerine başladı

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, kırsal mahallelerden Susuz köyünü ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Susuz Köyü Muhtarı Mehmet Ali Girgin ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet, köyde ikamet eden vatandaşların sorunlarını ve şikâyetleri dinledi. Vatandaşların daha da refah ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları ile birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Erdoğan, " Köylerimizi daha iyi tanıma, sıkıntıları yerinde görme ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları daha iyi planlayabilme amacıyla köy gezileri başlattık. İdareciler olarak sürekli vatandaşımız ile iç içe olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki gönlerde bütün köylerimizi ziyaret etmeyi planlamaktayız" diye konuştu.

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, kırsal mahallelerden Susuz köyünü ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Susuz Köyü Muhtarı Mehmet Ali Girgin ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet, köyde ikamet eden vatandaşların sorunlarını ve şikâyetleri dinledi.

Vatandaşların daha da refah ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları ile birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Erdoğan, " Köylerimizi daha iyi tanıma, sıkıntıları yerinde görme ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları daha iyi planlayabilme amacıyla köy gezileri başlattık. İdareciler olarak sürekli vatandaşımız ile iç içe olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki gönlerde bütün köylerimizi ziyaret etmeyi planlamaktayız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.