whatsapp

Karabaş kardeşlerden Muay Thai sporuna destek

SPOR 17.03.2018 - 22:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karabaş kardeşlerden Muay Thai sporuna destek

13-18/02/ 2018 tarihinde Antalya’da düzenlenen Ercan Özhan Büyükler ve Gençler MuayThai Türkiye Şampiyonasında kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Seydişehir Belediye Spor MuayThai takımı sporcusu Mustafa Tunahan Çakıl’a10-19 Mayıs’ta Meksika’da yapılacak Dünya Şampiyonası yolunda iki büyük şampiyondan destek geldi.
24-25 Mart’ta Adana’da yapılacak olan MuayThai milli takım seçmelerin tek maç yapacak olan Mustafa Tunahan Çakıl bu maçı kazanırsa Dünya Şampiyonasında kaybederse Avrupa Şampiyonasında Seydişehir’imizi dolayısıyla milli takımımızı temsil edecek.    Adana’da yapılacak müsabakada Şampiyon Mustafa Tunahan Çakıl’a Yeşil Vadi işletmecileri Orhan Karabaş ve Ali Karabaş destekleyici oldular. Kendisi de Motodrag Yarışları Türkiye şampiyonu olarak Seydişehir’imizin adını duyuran Orhan Karabaş:”Böyle yetenekli gençlerimizi desteklemek gerekir ki diğer gençlerimize de örnek olsun. Dünya Şampiyonası yolunda Mustafa kardeşime başarılar diliyorum. İnanıyorum ki maçını kazanarak Seydişehir’imizin adını tüm dünyaya duyuracak orda da şampiyon olarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracaktır.” dedi. Off Road sporunda büyük başarılar elde eden Ali Karabaş ise:”Zekâsı çevikliği ve ahlakıyla örnek bir sporcu olan Mustafa kardeşime destek olmak gerçekten gurur verici. Umarım Dünya Şampiyonası’nda başarılarıyla bizleri daha da gururlandırır.” dedi. Mustafa Tunahan Çakıl’ın Antrenörü Serkan Yıldız ise :” Şampiyonların başka bir şampiyona sahip çıkması gerçekten anlamlı. Spora ve sporcuya hep destek olan Yeşil Vadi ailesine Orhan ve Ali Karabaş’a şükranlarımı sunuyorum. Yaptıkları sporda elde ettikleri başarıyla zaten Seydişehir’imizin gururu olan Orhan ve Ali Karabaş’ a ve tüm Seydişehir ailesine bir gurur da biz yaşatmak istiyoruz. Kilosunda Türkiye Şampiyonu olan Mustafa Tunahan Çakıl ise kendisini maddi ve manevi olarak destekleyenleri gururlandırmak, şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için elinden geleceğini yapacağını, destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
13-18/02/ 2018 tarihinde Antalya’da düzenlenen Ercan Özhan Büyükler ve Gençler MuayThai Türkiye Şampiyonasında kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Seydişehir Belediye Spor MuayThai takımı sporcusu Mustafa Tunahan Çakıl’a10-19 Mayıs’ta Meksika’da yapılacak Dünya Şampiyonası yolunda iki büyük şampiyondan destek geldi.

24-25 Mart’ta Adana’da yapılacak olan MuayThai milli takım seçmelerin tek maç yapacak olan Mustafa Tunahan Çakıl bu maçı kazanırsa Dünya Şampiyonasında kaybederse Avrupa Şampiyonasında Seydişehir’imizi dolayısıyla milli takımımızı temsil edecek.

   Adana’da yapılacak müsabakada Şampiyon Mustafa Tunahan Çakıl’a Yeşil Vadi işletmecileri Orhan Karabaş ve Ali Karabaş destekleyici oldular. Kendisi de Motodrag Yarışları Türkiye şampiyonu olarak Seydişehir’imizin adını duyuran Orhan Karabaş:”Böyle yetenekli gençlerimizi desteklemek gerekir ki diğer gençlerimize de örnek olsun. Dünya Şampiyonası yolunda Mustafa kardeşime başarılar diliyorum. İnanıyorum ki maçını kazanarak Seydişehir’imizin adını tüm dünyaya duyuracak orda da şampiyon olarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracaktır.” dedi. Off Road sporunda büyük başarılar elde eden Ali Karabaş ise:”Zekâsı çevikliği ve ahlakıyla örnek bir sporcu olan Mustafa kardeşime destek olmak gerçekten gurur verici. Umarım Dünya Şampiyonası’nda başarılarıyla bizleri daha da gururlandırır.” dedi. Mustafa Tunahan Çakıl’ın Antrenörü Serkan Yıldız ise :” Şampiyonların başka bir şampiyona sahip çıkması gerçekten anlamlı. Spora ve sporcuya hep destek olan Yeşil Vadi ailesine Orhan ve Ali Karabaş’a şükranlarımı sunuyorum. Yaptıkları sporda elde ettikleri başarıyla zaten Seydişehir’imizin gururu olan Orhan ve Ali Karabaş’ a ve tüm Seydişehir ailesine bir gurur da biz yaşatmak istiyoruz.

Kilosunda Türkiye Şampiyonu olan Mustafa Tunahan Çakıl ise kendisini maddi ve manevi olarak destekleyenleri gururlandırmak, şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için elinden geleceğini yapacağını, destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.