whatsapp

Judocuların başarısı

SPOR 03.12.2018 - 21:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Judocuların başarısı

02.12.2018 tarihinde okul sporları Federasyonu kapsamında Konya’da düzenlenen judo il şampiyonasına sporcularımız damgasını vurdu. 3 Altın 2 Gümüş madalya ile turnuvayı başarılı bir şekilde bitirdi. Antrenör Soner Balcı 5 sporcu ile katıldık 5 te 5 madalya aldık bundan dolayı mutluyum. Bu Müsabaka da dereceye giren sporcularımız Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında Okullarımız, İlçemizi ve Konya’yı temsil edeceklerdir. Sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında ve önümüzdeki diğer maçlarda da başarılarının devamını diler okul sporları kapsamında yapılan turnuvaya desteklerinden dolayı okul Müdürlerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederim. Dereceye giren okullarımız ve sporcularımız; 48 Kg 2. Ayşenur Harmancı                                  Enis Şanlıoğlu And. Lisesi 60 Kg 1.Ahmet Candan                                          Enis Şanlıoğlu And. Lisesi 66 Kg  1.Ahmet Kandırıcı                            Ilıca M.T.A.L 81 Kg  2.A.Beytullah Kurağ                                                Ilıca M.T.A.L 90 Kg 1. Ümit Harmancı                           Ilıca M.T.A.L

02.12.2018 tarihinde okul sporları Federasyonu kapsamında Konya’da düzenlenen judo il şampiyonasına sporcularımız damgasını vurdu. 3 Altın 2 Gümüş madalya ile turnuvayı başarılı bir şekilde bitirdi. Antrenör Soner Balcı 5 sporcu ile katıldık 5 te 5 madalya aldık bundan dolayı mutluyum. Bu Müsabaka da dereceye giren sporcularımız Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında Okullarımız, İlçemizi ve Konya’yı temsil edeceklerdir. Sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında ve önümüzdeki diğer maçlarda da başarılarının devamını diler okul sporları kapsamında yapılan turnuvaya desteklerinden dolayı okul Müdürlerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Dereceye giren okullarımız ve sporcularımız;

48 Kg 2. Ayşenur Harmancı                                  Enis Şanlıoğlu And. Lisesi

60 Kg 1.Ahmet Candan                                          Enis Şanlıoğlu And. Lisesi

66 Kg  1.Ahmet Kandırıcı                            Ilıca M.T.A.L

81 Kg  2.A.Beytullah Kurağ                                                Ilıca M.T.A.L

90 Kg 1. Ümit Harmancı                           Ilıca M.T.A.L

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.