whatsapp

İtfaiye istasyonu yeni hizmet binasına taşındı

BELEDİYE 18.08.2020 - 11:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İtfaiye istasyonu yeni hizmet binasına taşındı

Seydişehir Merkez İtfaiye İstasyonu yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi yapılan merkez itfaiye istasyonu Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin katkıları ile tamamlandı. İtfaiye teşkilatının modern bir yapıya kavuştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Gece gündüz demeden 7/24 çalışan itfaiye teşkilatımız daha nezih ve modern bir yapıya kavuştu. Arsa tahsisi belediyemiz tarafından karşılanan binamızın yapımında Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Yeni hizmet binasının 6 araç kapasiteli ve hizmet verme anlamında daha kullanışlı Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan itfaiye binası bulunduğu bu konumuyla yangın olaylarına daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilecek. İtfaiye hizmet binasında idari bölümler, mutfak ve garaj gibi bölümler bulunuyor. Yeni binamız hemşerilerimize ve merkez itfaiye istasyonu çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ şeklinde konuştu.

Seydişehir Merkez İtfaiye İstasyonu yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi yapılan merkez itfaiye istasyonu Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin katkıları ile tamamlandı.

İtfaiye teşkilatının modern bir yapıya kavuştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Gece gündüz demeden 7/24 çalışan itfaiye teşkilatımız daha nezih ve modern bir yapıya kavuştu. Arsa tahsisi belediyemiz tarafından karşılanan binamızın yapımında Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Yeni hizmet binasının 6 araç kapasiteli ve hizmet verme anlamında daha kullanışlı Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan itfaiye binası bulunduğu bu konumuyla yangın olaylarına daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilecek. İtfaiye hizmet binasında idari bölümler, mutfak ve garaj gibi bölümler bulunuyor. Yeni binamız hemşerilerimize ve merkez itfaiye istasyonu çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.