whatsapp

Gençlik Spor il müdürü Şahin’den ziyaret

SPOR 19.08.2021 - 20:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gençlik Spor il müdürü Şahin’den ziyaret

Gençlik Spor il müdürü Abdurrahman Şahin, Seydişehir’i ziyaret ederek gençlik Spor ilçe Müdürü Soner Balcıdan bilgi aldı. İlçe Spor müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberindeki Konya gençlik Spor personel müdürü mücahit Mustafa koç ile Seydişehir gençlik Spor ilçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sporcularla sohbet etti, Futbol judo güreş halter hentbol karate ve okçuluk gibi branların devam ettiği Seydişehir gençlik Spor ilçe müdürlüğündeki faaliyetleri yerinde İnceleyerek İlçe Spor müdürü Soner balcıdan bilgi aldı sporcularla görüşüp onların sorularını yanıtlayan abdurrahman Şahin ilçe müdürlüğünden ayrıldıktan sonra ilçe müdürü Soner balcı ve Konya gençlik Spor personel müdürü mücahit Mustafa koç ile beraber İnşaatı devam etmekte olan Seydişehir gençlik merkezi binasında İncelemelerde bulundu. Gençlik Spor il müdürü Abdurrahman Şahin Seydişehir Belediye başkanı Sayın Mehmet tutalı ve ilçe kaymakamı sayın Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek Seydişehir programını tamamladı

Gençlik Spor il müdürü Abdurrahman Şahin, Seydişehir’i ziyaret ederek gençlik Spor ilçe Müdürü Soner Balcıdan bilgi aldı.

İlçe Spor müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberindeki Konya gençlik Spor personel müdürü mücahit Mustafa koç ile Seydişehir gençlik Spor ilçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sporcularla sohbet etti, Futbol judo güreş halter hentbol karate ve okçuluk gibi branların devam ettiği Seydişehir gençlik Spor ilçe müdürlüğündeki faaliyetleri yerinde İnceleyerek İlçe Spor müdürü Soner balcıdan bilgi aldı sporcularla görüşüp onların sorularını yanıtlayan abdurrahman Şahin ilçe müdürlüğünden ayrıldıktan sonra ilçe müdürü Soner balcı ve Konya gençlik Spor personel müdürü mücahit Mustafa koç ile beraber İnşaatı devam etmekte olan Seydişehir gençlik merkezi binasında İncelemelerde bulundu. Gençlik Spor il müdürü Abdurrahman Şahin Seydişehir Belediye başkanı Sayın Mehmet tutalı ve ilçe kaymakamı sayın Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek Seydişehir programını tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.