whatsapp

G.P, 1071 çınar fidanlarını toprakla buluşturdu

SİYASET 16.11.2020 - 15:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

G.P, 1071 çınar fidanlarını toprakla buluşturdu

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı 1071 üye için 1071 fidan kampanyası kapsamında bir etkinlik düzenledi. 1071 fidan toprakla buluştu. Gelecek Partisi Konya il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı etkinlikte 1071 fidanın toprakla buluştuğunu belirten Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, günümüzde ağaç dikmenin daha da önemli olduğunu belirterek yeşil alanların ranta kurban edilmeye başlandığını ve doğaya verilen zararın bir nebze önüne geçmek için katkıda bulunduklarını söyledi. Siyasi çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de ön plana çıkmaya çalıştıklarını ifade eden Başaran, etkinlikte emeği geçen ve katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine teşekkür etti. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici de Selçuklu İlçe Başkanlığı’nın başlattığı kampanyanın ardından düzenlediği etkinliğin hayırlara vesile olmasını dileyerek, başta Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran olmak üzere emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Konya olarak sahada olmaya devam ettiklerini de söyleyen Ekici, esnaf ve vatandaşların sorunlarını kamuoyunda paylaşarak çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı 1071 üye için 1071 fidan kampanyası kapsamında bir etkinlik düzenledi. 1071 fidan toprakla buluştu.

Gelecek Partisi Konya il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı etkinlikte 1071 fidanın toprakla buluştuğunu belirten Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, günümüzde ağaç dikmenin daha da önemli olduğunu belirterek yeşil alanların ranta kurban edilmeye başlandığını ve doğaya verilen zararın bir nebze önüne geçmek için katkıda bulunduklarını söyledi. Siyasi çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de ön plana çıkmaya çalıştıklarını ifade eden Başaran, etkinlikte emeği geçen ve katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine teşekkür etti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici de Selçuklu İlçe Başkanlığı’nın başlattığı kampanyanın ardından düzenlediği etkinliğin hayırlara vesile olmasını dileyerek, başta Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran olmak üzere emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Konya olarak sahada olmaya devam ettiklerini de söyleyen Ekici, esnaf ve vatandaşların sorunlarını kamuoyunda paylaşarak çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.