whatsapp

Gelecek Partisi’nden çarpıcı asgari ücret klibi

SİYASET 03.01.2021 - 21:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek Partisi’nden çarpıcı asgari ücret klibi

Görüntülü haber..
Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi, Selçuklu ilçe teşkilatı dikkat çeken bir videolu klip yaptı. “Ya gelecek ya gelecek” etiketiyle yapılan klipte asgari ücretlinin insanca yaşaması için partilerine destek çağrısı yaptılar. GP Selçuklu yönetim kurulu üyesi Ahmet Temel, Asgari ücretlinin rahat yaşaması için Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığındaki Gelecek Partisine işaret etti. Gelecek biziz, gidecek onlar. Ya gelecek Ya gelecek diyerek geleceğin gençlerini, asgari ücretlileri partisine davet etti.
Görüntülü haber..

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi, Selçuklu ilçe teşkilatı dikkat çeken bir videolu klip yaptı. “Ya gelecek ya gelecek” etiketiyle yapılan klipte asgari ücretlinin insanca yaşaması için partilerine destek çağrısı yaptılar.

GP Selçuklu yönetim kurulu üyesi Ahmet Temel, Asgari ücretlinin rahat yaşaması için Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığındaki Gelecek Partisine işaret etti. Gelecek biziz, gidecek onlar. Ya gelecek Ya gelecek diyerek geleceğin gençlerini, asgari ücretlileri partisine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.