whatsapp

Geçimlerini şehir çöplüğünden sağlıyorlar

YAŞAM 07.10.2018 - 11:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Geçimlerini şehir çöplüğünden sağlıyorlar

Seydişehir’de çöp toplama merkezi, çok sayıda kişinin geçim kaynağı oldu. Merkez'de ihaleyi alan firma için çalışan Ramazan Şen, gün boyu birçok arkadaşıyla birlikte çöplerin içindeki geri dönüşebilen malzemeleri ayırdıklarını söyledi. Böylece hem para kazandıklarını hem de ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Şen, " Şartlar çok zor. Ağır bir koku ve sağlıksız bir ortam var. Çalışmak zorundayız. Çöplerin içinde geri dönüşebilecek atıkları ayırıyoruz. İnsanlardan isteğimiz çöplerini konteynerlere bilinçli şekilde atsınlar. Özellikle kimyasal atıkları çöplere atmasınlar." dedi.

Seydişehir’de çöp toplama merkezi, çok sayıda kişinin geçim kaynağı oldu.

Merkez'de ihaleyi alan firma için çalışan Ramazan Şen, gün boyu birçok arkadaşıyla birlikte çöplerin içindeki geri dönüşebilen malzemeleri ayırdıklarını söyledi.
Böylece hem para kazandıklarını hem de ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Şen, " Şartlar çok zor. Ağır bir koku ve sağlıksız bir ortam var. Çalışmak zorundayız. Çöplerin içinde geri dönüşebilecek atıkları ayırıyoruz. İnsanlardan isteğimiz çöplerini konteynerlere bilinçli şekilde atsınlar. Özellikle kimyasal atıkları çöplere atmasınlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.