whatsapp

Esnaf ve kefalet kooperatifi yeni yerinde

BELEDİYE 01.09.2020 - 12:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve kefalet kooperatifi yeni yerinde

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi eski vakıflar Bankasının bulunduğu binaya taşındı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Kooperatifimizin buraya gelmesi ile yeniden hareketlilik sağlanmış olacak. Kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum “şeklinde konuştu. Kooperatifin yeni yerinde faaliyete başlaması nedeni ile düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Halkbank Bölge Müdürü Sinan Gezenerler, Konya Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Konya Esnaf Kefalet Kooperatif 20. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, Halkbank Seydişehir Müdiresi Çiğdem Ateş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi eski vakıflar Bankasının bulunduğu binaya taşındı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Kooperatifimizin buraya gelmesi ile yeniden hareketlilik sağlanmış olacak. Kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum “şeklinde konuştu.

Kooperatifin yeni yerinde faaliyete başlaması nedeni ile düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Halkbank Bölge Müdürü Sinan Gezenerler, Konya Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Konya Esnaf Kefalet Kooperatif 20. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, Halkbank Seydişehir Müdiresi Çiğdem Ateş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.