whatsapp

Doğa için bisiklet turu

SPOR 14.05.2018 - 10:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Doğa için bisiklet turu

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Bisikletçileri ‘Arabadan in, bisiklete bin’ ‘Doğa için pedalla’ sloganıyla tur düzenledi.
Rehber Ali Öz, yaptığı açıklamada vatandaşları bisiklet sporuyla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla tur yaptıklarını söyledi.  Hareketsiz yaşamın insan sağlığını olumsuz etkilediğini kaydeden Öz, ‘’Seydişehir ormanlarıyla, doğasıyla oksijen deposu. Hafta da en az iki gün arabadan inip bisiklete binilirse hem çevre ve doğa sahip çıkmak hem de sağlık için faydalıdır. Belediye önünden 12 kişiyle hareket ettiğimiz tur yaklaşık 6 saat sürdü. Toplam 90 kilometre pedal çevirerek harika bir doğa içinde, eğlenceli bir gün geçirdik. Doğayı ve  çevreyi seven herkesi turlarımıza davet ediyruz’’dedi.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Bisikletçileri ‘Arabadan in, bisiklete bin’ ‘Doğa için pedalla’ sloganıyla tur düzenledi.

Rehber Ali Öz, yaptığı açıklamada vatandaşları bisiklet sporuyla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla tur yaptıklarını söyledi. 

Hareketsiz yaşamın insan sağlığını olumsuz etkilediğini kaydeden Öz, ‘’Seydişehir ormanlarıyla, doğasıyla oksijen deposu. Hafta da en az iki gün arabadan inip bisiklete binilirse hem çevre ve doğa sahip çıkmak hem de sağlık için faydalıdır. Belediye önünden 12 kişiyle hareket ettiğimiz tur yaklaşık 6 saat sürdü. Toplam 90 kilometre pedal çevirerek harika bir doğa içinde, eğlenceli bir gün geçirdik. Doğayı ve  çevreyi seven herkesi turlarımıza davet ediyruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.