whatsapp

Davutoğlu Seydişehir’de teşkilat binası açıp vatandaşlara seslendi

SİYASET 28.01.2021 - 19:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Davutoğlu Seydişehir’de teşkilat binası açıp vatandaşlara seslendi

Görüntülü haber..
Gelecek Partisi lideri eski Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin ilçe başkanlık binasını açmak için geldiği Seydişehir’de vatandaşlara seslendi. Konya’nın desteğini hep yanımda hissediyorum” diyen Davutoğlu, “Trol çeteleri bize saldırıp tehdit ettiklerinde Konya'dan bize dayanışma mesajları attılar” dedi. Bizleri meydanlarda korkutamayacaklar diyen Davutoğlu, ‘’Dedelerimiz seferberlik meydanlarında, babalarımız gurbet diyarlarında bu ülkeyi yönetmek için yetiştirdi bizi. Rantçı faiz trol çetelerine sizlerin emeklerini çarçur ettirmeyeceğiz. Bizi korkutmak isteyenlere sesleniyorum adaleti savunduk asla yılmayacağız. Sizlerin hakkını hukukunu sonuna kadar savunacağız. Benim Başbakanlık dönemimde Konya’yı Antalya’ya bağlayan Alacabel tüneli 2019 yılın tamamlanacaktı. Neden bitmedi? Bir takım müteahhitlere parayı buluyorsunuz da!  Tünel inşaatına neden bulamıyorsunuz? Çiftçilerimizi, esnaflarımızı faiz lobilerine lokma gibi atanlara sesleniyorum. O lokmalar sizin boğazınızda kalacak! Üreticilerimiz kazanmıyor! Faiz ve rantçılar aracı tefeciler kazanıyor. Bunların hesabını seçim sandığında hep birlikte soracağız. Çiftçilerimiz inim inim inlerken 2021 bütçesinde çiftçilere verile toplam destek 22 milyar Türk lirası.  Bu  3-5  yandaşına  verilen ise 30 milyar Türk lirası diyen Davutoğlu:” Milyonlarca çiftçiye verilene bak. Üç beş rantçıya, faiz lobilerine verilene bak.  Geçen yıl çiftçimize ürünlerine 16,5 zam yapıldı. Gübreye ise 35 zam yapıldı. Çiftçimizin kullandığı elektriğe ise 85 zam geldi. Sadece geçtiğimiz ay gübreye gelen zam 13,5. 12 ayda verdiklerini bir ayda aldılar. Esnaf çok zor durumda. Kredi vermeyin hibe verin dedik. Şimdi ne oldu? Zor durumdaki esnaf iyice borç bataklığına sürüklendi. ‘’diye konuştu. İl Başkanı Hasan Ekinci, İlçe Başkanı Hayati Topaç, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker,  İl Gençlik Kolları Başkanı Eren İnce ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte İlçe Teşkilatı açılış kurdelesini kesen Davutoğlu Seyyid Harun Türbesini ziyaret edip ikindi namazını kıldıktan, esnaf ve pazar yeri ziyaret ettikten sonra
Görüntülü haber..

Gelecek Partisi lideri eski Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin ilçe başkanlık binasını açmak için geldiği Seydişehir’de vatandaşlara seslendi.

Konya’nın desteğini hep yanımda hissediyorum” diyen Davutoğlu,

“Trol çeteleri bize saldırıp tehdit ettiklerinde Konya'dan bize dayanışma mesajları attılar” dedi.

Bizleri meydanlarda korkutamayacaklar diyen Davutoğlu, ‘’Dedelerimiz seferberlik meydanlarında, babalarımız gurbet diyarlarında bu ülkeyi yönetmek için yetiştirdi bizi. Rantçı faiz trol çetelerine sizlerin emeklerini çarçur ettirmeyeceğiz. Bizi korkutmak isteyenlere sesleniyorum adaleti savunduk asla yılmayacağız. Sizlerin hakkını hukukunu sonuna kadar savunacağız. Benim Başbakanlık dönemimde Konya’yı Antalya’ya bağlayan Alacabel tüneli 2019 yılın tamamlanacaktı. Neden bitmedi? Bir takım müteahhitlere parayı buluyorsunuz da!  Tünel inşaatına neden bulamıyorsunuz? Çiftçilerimizi, esnaflarımızı faiz lobilerine lokma gibi atanlara sesleniyorum. O lokmalar sizin boğazınızda kalacak! Üreticilerimiz kazanmıyor! Faiz ve rantçılar aracı tefeciler kazanıyor. Bunların hesabını seçim sandığında hep birlikte soracağız. Çiftçilerimiz inim inim inlerken 2021 bütçesinde çiftçilere verile toplam destek 22 milyar Türk lirası.  Bu  3-5  yandaşına  verilen ise 30 milyar Türk lirası diyen Davutoğlu:” Milyonlarca çiftçiye verilene bak. Üç beş rantçıya, faiz lobilerine verilene bak.  Geçen yıl çiftçimize ürünlerine 16,5 zam yapıldı. Gübreye ise 35 zam yapıldı. Çiftçimizin kullandığı elektriğe ise 85 zam geldi. Sadece geçtiğimiz ay gübreye gelen zam 13,5. 12 ayda verdiklerini bir ayda aldılar. Esnaf çok zor durumda. Kredi vermeyin hibe verin dedik. Şimdi ne oldu? Zor durumdaki esnaf iyice borç bataklığına sürüklendi. ‘’diye konuştu.
İl Başkanı Hasan Ekinci, İlçe Başkanı Hayati Topaç, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker,  İl Gençlik Kolları Başkanı Eren İnce ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte İlçe Teşkilatı açılış kurdelesini kesen Davutoğlu Seyyid Harun Türbesini ziyaret edip ikindi namazını kıldıktan, esnaf ve pazar yeri ziyaret ettikten sonra

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.