whatsapp

CHP gençlikten belediye başkanına sitemli klip

SİYASET 23.12.2020 - 00:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP gençlikten belediye başkanına sitemli klip

7 senedir evlerimize içilebilir suyu bekledik.
CHP gençlik kolları başkanlığı çektiği videolu klipte Seydişehir’in su sorununu dikkat çekerek Belediye başkanlığına ‘Müjdenin geleceği yok! İçilebilir suyu biz getirelim diye sitemde bulundu’ İlçe halkının 7 senedir içilebilir su beklediğini belirten Gençlik kolları başkanı Levent Kavak, Yine bu işin kendilerine düştüğünü söyledi. Kavak sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’ Sn Belediye Başkanı seçimlerde vaat ettiği sözleri yerine getirmedi. 7 seneden bu yana içilebilir su kaynağını bekledik. Baktık müjdenin geleceği yok, içilebilir su kaynağını biz getirelim dedik. CHP olarak hiçbir zaman temel sorunları seçim kazanmak için söylemedik. Tutulmayan vaatlerin peşinde koşan hemşerilerimizin hakkını aramak her zaman ki gibi bizlere düştü. Şehrimize için hayati önem arz eden içme suyu sorunu ancak partimizin belediye başkanlığında çözülür’’ diye konuştu.
7 senedir evlerimize içilebilir suyu bekledik.

CHP gençlik kolları başkanlığı çektiği videolu klipte Seydişehir’in su sorununu dikkat çekerek Belediye başkanlığına ‘Müjdenin geleceği yok! İçilebilir suyu biz getirelim diye sitemde bulundu’

İlçe halkının 7 senedir içilebilir su beklediğini belirten Gençlik kolları başkanı Levent Kavak, Yine bu işin kendilerine düştüğünü söyledi.

Kavak sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’ Sn Belediye Başkanı seçimlerde vaat ettiği sözleri yerine getirmedi. 7 seneden bu yana içilebilir su kaynağını bekledik.

Baktık müjdenin geleceği yok, içilebilir su kaynağını biz getirelim dedik.

CHP olarak hiçbir zaman temel sorunları seçim kazanmak için söylemedik. Tutulmayan vaatlerin peşinde koşan hemşerilerimizin hakkını aramak her zaman ki gibi bizlere düştü. Şehrimize için hayati önem arz eden içme suyu sorunu ancak partimizin belediye başkanlığında çözülür’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.