whatsapp

Bisiklet festivali başlıyor

SPOR 28.06.2020 - 12:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bisiklet festivali başlıyor

Seydişehir Belediye ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenecek Bisiklet Festivali, 2-3-4-5 Temmuz tarihlerinde Seydişehir’de yapılacak. Bu yıl ilki düzenlenecek Bisiklet Festivali'ne Türkiye’nin değişik illerinden kayıt yaptıran 150 bisikletçinin katılacağı belirtildi. Festivalin 3 Temmuz Cuma günü Kuğulu festival alanından hareketle başlayacağını ve 64 kilometrelik parkurla devam edileceğini kaydeden Bisiklet ve Doğa Sporları Dernek Başkanı Ali Öz; "Tura katılan bisiklet severlerimiz, Kuğulu Tabiat Parkı’ndan başlayıp, Taşağıl, Gölyüzü, Çatmakaya Yaylası, Tınaztepe Mağarası'nı ziyaret ederek Kuğulu Park kamp alanına geri dönecekler. Turun ikinci etabında ise yine sporcularımız Kuğulu Tabiat Parkı, Taşağıl, Suğla Gölü, Yalıhüyük, Ortakaraören, kanal boyundan Kumluca, Kuran, Kesecik, İncesu Köprüsü, Seydişehir, etrafında 73 kilometre pedal çevirerek ikinci günü tamamlayacaklar “dedi. Festivalin üçüncü ve son günü olan turda Göletler bölgesini turlayacaklarını kaydeden Başkan Öz; ‘’ Göletler bölgesi turunda sporcularımız Kuğulu Tabiat Parkı, Boyacıoğlu Köprüsü, Çar Oluğu, Gökçehüyük Göleti, Taraşçı, Taraşçı 1. Göleti, Bahçelievler, göletlerini 45 kilometre pedallayarak bu etabın sonunda şehir turu yapılarak Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Müzesi ile Seyyid Harun Veli Cami ziyareti olacak. Daha sonra Kuğulu Festival alanımızda düzenleyeceğimiz bir törenle katılım belgeleri verilerek program sona edecek” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediye ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenecek Bisiklet Festivali, 2-3-4-5 Temmuz tarihlerinde Seydişehir’de yapılacak.

Bu yıl ilki düzenlenecek Bisiklet Festivali'ne Türkiye’nin değişik illerinden kayıt yaptıran 150 bisikletçinin katılacağı belirtildi.

Festivalin 3 Temmuz Cuma günü Kuğulu festival alanından hareketle başlayacağını ve 64 kilometrelik parkurla devam edileceğini kaydeden Bisiklet ve Doğa Sporları Dernek Başkanı Ali Öz; "Tura katılan bisiklet severlerimiz, Kuğulu Tabiat Parkı’ndan başlayıp, Taşağıl, Gölyüzü, Çatmakaya Yaylası, Tınaztepe Mağarası'nı ziyaret ederek Kuğulu Park kamp alanına geri dönecekler.

Turun ikinci etabında ise yine sporcularımız Kuğulu Tabiat Parkı, Taşağıl, Suğla Gölü, Yalıhüyük, Ortakaraören, kanal boyundan Kumluca, Kuran, Kesecik, İncesu Köprüsü, Seydişehir, etrafında 73 kilometre pedal çevirerek ikinci günü tamamlayacaklar “dedi.

Festivalin üçüncü ve son günü olan turda Göletler bölgesini turlayacaklarını kaydeden Başkan Öz; ‘’ Göletler bölgesi turunda sporcularımız Kuğulu Tabiat Parkı, Boyacıoğlu Köprüsü, Çar Oluğu, Gökçehüyük Göleti, Taraşçı, Taraşçı 1. Göleti, Bahçelievler, göletlerini 45 kilometre pedallayarak bu etabın sonunda şehir turu yapılarak Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Müzesi ile Seyyid Harun Veli Cami ziyareti olacak. Daha sonra Kuğulu Festival alanımızda düzenleyeceğimiz bir törenle katılım belgeleri verilerek program sona edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.