whatsapp

Konya Milletvekili Özdemir Seydişehir’de

SİYASET 15.08.2021 - 00:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya Milletvekili Özdemir Seydişehir’de

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Seydişehir ziyaretinde ilçede devam eden yatırımları inceledi. mahalle ziyaretlerinde bulundu. Türkiye’de ekonomiden sosyal hayata, iç ve dış politikaya kadar istikrarlı bir süreç yürüttüklerini ifade eden Milletvekili Özdemir, Ak Parti’nin temelinde olan hizmet ve gönül belediyeciliği kavramlarının bu dönemde daha da anlam bulduğunu ifade etti. Milletvekili Özdemir, “Seydişehir’imizde yapımı devam eden vizyon projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Özellikle Alacabel Tüneli’nin biran önce tamamlanması, Hızlı Tren projesinin hayata geçirilmesi, ilçemizin eksikliklerinin giderilmesi, belediyemizin yürütmüş olduğu projelerin tamamlanması ve yerine yeni projelerin hayata geçirilmesi gibi konularda yoğun ve istişareli bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzde 2023 seçimlerini hep birlikte başarı ile sonuçlandıracağız. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Özdemir’e Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay eşlik etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Seydişehir ziyaretinde ilçede devam eden yatırımları inceledi. mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Türkiye’de ekonomiden sosyal hayata, iç ve dış politikaya kadar istikrarlı bir süreç yürüttüklerini ifade eden Milletvekili Özdemir, Ak Parti’nin temelinde olan hizmet ve gönül belediyeciliği kavramlarının bu dönemde daha da anlam bulduğunu ifade etti.

Milletvekili Özdemir, “Seydişehir’imizde yapımı devam eden vizyon projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Özellikle Alacabel Tüneli’nin biran önce tamamlanması, Hızlı Tren projesinin hayata geçirilmesi, ilçemizin eksikliklerinin giderilmesi, belediyemizin yürütmüş olduğu projelerin tamamlanması ve yerine yeni projelerin hayata geçirilmesi gibi konularda yoğun ve istişareli bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzde 2023 seçimlerini hep birlikte başarı ile sonuçlandıracağız. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Özdemir’e Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.