whatsapp

Belediye voleybol takımı 3-1 yenildi

SPOR 04.02.2018 - 17:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye voleybol takımı 3-1 yenildi

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Seydişehir Belediyespor, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye spora 3-1 yenildi.
Seydişehir kapalı spor salonu'nda oynanan karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, setleri 29-27, 24-26, 28-26, 25-30 önde bitirerek karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası Seydişehir Belediye spor fahri başkanı Mehmet Tutal, teknik heyet ve voleybolcuları kutladı. Seydişehir Belediyespor Antrenörü Kudret Ekinci, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, her maça iddialı çıktıklarını fakat bugün şansız bir gü yaşadıklarını söyledi. Amaçlarının bir üst lige çıkmak olduğunu vurgulayan Ekinci, "Oyuncularıma çok güveniyorum. İnşallah hedefimize ulaşırız. Biz büyük takımız." diye konuştu.
Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Seydişehir Belediyespor, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye spora 3-1 yenildi.

Seydişehir kapalı spor salonu'nda oynanan karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, setleri 29-27, 24-26, 28-26, 25-30 önde bitirerek karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
Karşılaşma sonrası Seydişehir Belediye spor fahri başkanı Mehmet Tutal, teknik heyet ve voleybolcuları kutladı.
Seydişehir Belediyespor Antrenörü Kudret Ekinci, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, her maça iddialı çıktıklarını fakat bugün şansız bir gü yaşadıklarını söyledi.
Amaçlarının bir üst lige çıkmak olduğunu vurgulayan Ekinci, "Oyuncularıma çok güveniyorum. İnşallah hedefimize ulaşırız. Biz büyük takımız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.