whatsapp

Belediye sokak hayvanlarına mama kapları koydu

BELEDİYE 18.06.2020 - 16:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye sokak hayvanlarına mama kapları koydu

Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri, çöp toplama alanında bulunan sokak hayvanlarına mama kapları ve mama bıraktı. Başkan Mehmet Tutal; “Ekiplerimiz çöp toplama alanında korona virüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için harekete geçerek, ilçe genelinde belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve su desteği sağladık. Çöp toplama alanımızda bulunan mama kaplarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyoruz” dedi.

Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri, çöp toplama alanında bulunan sokak hayvanlarına mama kapları ve mama bıraktı.

Başkan Mehmet Tutal; “Ekiplerimiz çöp toplama alanında korona virüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için harekete geçerek, ilçe genelinde belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve su desteği sağladık. Çöp toplama alanımızda bulunan mama kaplarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.