whatsapp

Belediye meclis üyelerinden İsrail'i kınama

BELEDİYE 18.05.2021 - 01:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye meclis üyelerinden İsrail'i kınama

Seydişehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında, oy birliğiyle İsrail’in Kudüs’te Filistinlilere karşı yapmış olduğu zulmü kınadı. Bildiri metnini Meclis Üyeleri adına Belediye Başkanı Mehmet Tutal okudu. Tutal, “Terör devleti İsrail’in saldırı ve işgal girişimleri çocuk yaşlı kadın demeden onlarca masum Filistinliyi şehit etmiştir. Gücü yalnızca masum çocuk ve kadınlara, mazlum Filistin halkına yeten terör devleti İsrail'in zalimlikleri dolayısıyla çok üzgünüz çok öfkeliyiz. Ancak bizleri daha da üzen, İsrail’in döktüğü bunca kana, yaptığı tüm bu saygısızlıklara karşın dünyanın birçok ülkesinden neredeyse hiç ses çıkmamasıdır. Filistin halkı özgürleşene kadar, haklı davalarında kararlılıkla Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağımızı ilan ediyoruz. ” diye konuştu.

Seydişehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında, oy birliğiyle İsrail’in Kudüs’te Filistinlilere karşı yapmış olduğu zulmü kınadı.

Bildiri metnini Meclis Üyeleri adına Belediye Başkanı Mehmet Tutal okudu.

Tutal, “Terör devleti İsrail’in saldırı ve işgal girişimleri çocuk yaşlı kadın demeden onlarca masum Filistinliyi şehit etmiştir.

Gücü yalnızca masum çocuk ve kadınlara, mazlum Filistin halkına yeten terör devleti İsrail'in zalimlikleri dolayısıyla çok üzgünüz çok öfkeliyiz. Ancak bizleri daha da üzen, İsrail’in döktüğü bunca kana, yaptığı tüm bu saygısızlıklara karşın dünyanın birçok ülkesinden neredeyse hiç ses çıkmamasıdır. Filistin halkı özgürleşene kadar, haklı davalarında kararlılıkla Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağımızı ilan ediyoruz. ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.