whatsapp

Belediye ekipleri sokak hayvanlarını unutmuyor

BELEDİYE 17.12.2020 - 13:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekipleri sokak hayvanlarını unutmuyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri havaların soğuması nedeniyle yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanları için bulundukları bölgede mama kapları sayısını artırarak beslenmelerine yardımcı oluyor. Ekipler;” Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımız için farklı noktalara ve çöp depolama alanımıza mama ve mama kapları bırakıyoruz. Mümkün olduğu kadar vatandaşlarımız belediyemiz tarafından bırakılan mama kaplarımıza yemek ve su bırakabilirler. Özellikle bu zorlu süreçte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını ihmal etmeyelim. Kapı önleri, bina önleri veya çevremizde uygun olan yerlere yemek, mama v.b. ihtiyaçlarını karşılarsak açlıktan dolayı meydana gelen saldırganlıklarının da önüne geçmiş oluruz” dedi.

Seydişehir Belediyesi ekipleri havaların soğuması nedeniyle yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanları için bulundukları bölgede mama kapları sayısını artırarak beslenmelerine yardımcı oluyor.

Ekipler;” Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımız için farklı noktalara ve çöp depolama alanımıza mama ve mama kapları bırakıyoruz. Mümkün olduğu kadar vatandaşlarımız belediyemiz tarafından bırakılan mama kaplarımıza yemek ve su bırakabilirler. Özellikle bu zorlu süreçte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını ihmal etmeyelim. Kapı önleri, bina önleri veya çevremizde uygun olan yerlere yemek, mama v.b. ihtiyaçlarını karşılarsak açlıktan dolayı meydana gelen saldırganlıklarının da önüne geçmiş oluruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.