whatsapp

Belediye 35 bin mevsimlik çiçek ekimi yaptı

BELEDİYE 08.06.2020 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye 35 bin mevsimlik çiçek ekimi yaptı

Seydişehir Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte şehrin birçok noktasına çiçek ekimi yaptı.  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Park ve bahçeler müdürlüğü tarafından bahar mevsimiyle birlikte başlatılan çiçek ekimi tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz kavşak, orta refüj, ve parklarda kadife, tagates, papatya, menekşe türlerinden oluşan 35 bin adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu. Yeşil alan ve parklarımızda sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Temizliği, bakımı, peyzaj düzenlemesi yeni oyun guruplarıyla vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Amacımız şehrimizin daha modern güzel bir görünüme kavuşmasıdır’’ dedi. 

Seydişehir Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte şehrin birçok noktasına çiçek ekimi yaptı. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Park ve bahçeler müdürlüğü tarafından bahar mevsimiyle birlikte başlatılan çiçek ekimi tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz kavşak, orta refüj, ve parklarda kadife, tagates, papatya, menekşe türlerinden oluşan 35 bin adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu. Yeşil alan ve parklarımızda sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Temizliği, bakımı, peyzaj düzenlemesi yeni oyun guruplarıyla vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Amacımız şehrimizin daha modern güzel bir görünüme kavuşmasıdır’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.