whatsapp

Anadolu lisesine tenis kortu yapıldı

SPOR 10.05.2019 - 00:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anadolu lisesine tenis kortu yapıldı

Seydişehir Anadolu Lisesine yaptırılan uluslararası standartlardaki tenis kortu düzenlenen törenle hizmete girdi. Anadolu Lisesi tarafından okul yerleşkesinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, ilçede yalnızca Futbol, Basketbol, Voleybol sahası değil, diğer branşlarda sporcu yetişmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okulun fiziki şartlarında önemli gelişmeler sağlandığını belirterek, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim görmeleri konusunda öğretmen ve okul yönetimine teşekkür etti. Tenis Konya il temsilcisi Ulaş Coşkun, ‘’ Bu tür tesisler tenise olan ilgiyi artırıyor. Tenis Seydişehir’de sevilen bir spor dalı olacak. Umarım önümüzdeki yıllarda bu tesislerden yetişen sporcular bizi uluslararası arenalarda temsil ederler” dedi. Yapılan konuşmaların ardından öğretmenler arasında mini bir turnuva düzenlendi. Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Konya teniz il temsilcisi Ulaş Coşkun, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Seydişehir Anadolu Lisesine yaptırılan uluslararası standartlardaki tenis kortu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Anadolu Lisesi tarafından okul yerleşkesinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, ilçede yalnızca Futbol, Basketbol, Voleybol sahası değil, diğer branşlarda sporcu yetişmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okulun fiziki şartlarında önemli gelişmeler sağlandığını belirterek, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim görmeleri konusunda öğretmen ve okul yönetimine teşekkür etti.

Tenis Konya il temsilcisi Ulaş Coşkun, ‘’ Bu tür tesisler tenise olan ilgiyi artırıyor. Tenis Seydişehir’de sevilen bir spor dalı olacak. Umarım önümüzdeki yıllarda bu tesislerden yetişen sporcular bizi uluslararası arenalarda temsil ederler” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğretmenler arasında mini bir turnuva düzenlendi.

Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Konya teniz il temsilcisi Ulaş Coşkun, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.