whatsapp

AK Parti teşkilatında kongre süreci tamamlandı

SİYASET 30.11.2020 - 01:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti teşkilatında kongre süreci tamamlandı

AK parti Seydişehir teşkilatında ilçe başkanlığı, kadın ve gençlik kolları başkanlığı kongre süreci tamamlandı. AK partiden yapılan açıklamada, İlçe Başkanlığında Kemalettin Atalay Başkanlığa devam ederken, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat görevini Batuhan Aydın'a, Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci de Fatma Aydın’a devretti. 3 yıllık kadın kolları başkanlığı yapan Meryem Semerci, açıklamasında “Ak Parti kurulduğu günden bu yana partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. 2018 Mayıs ayında Ak Parti Konya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesiyken kayyum olarak Seydişehir kadın kolları başkanlığına atandım Yapılan yerel seçimlerde Seydişehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Bir genel seçim ve bir yerel seçim atlattık. Bu seçimlerden de alnımızın akıyla, yaptığımız çalışmalar sayesinde seçimleri kazandık. Bu zaman zarfında, bana destek olan hanım kardeşlerime, gönüllü dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Maddi, manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanım Kemalettin Atalay Bey ve yönetim kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanlarına Seydişehirli dostlarıma teşekkür ediyorum. Benden sonra göreve gelen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun.“ Dedi.

AK parti Seydişehir teşkilatında ilçe başkanlığı, kadın ve gençlik kolları başkanlığı kongre süreci tamamlandı.

AK partiden yapılan açıklamada, İlçe Başkanlığında Kemalettin Atalay Başkanlığa devam ederken, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat görevini Batuhan Aydın'a, Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci de Fatma Aydın’a devretti.

3 yıllık kadın kolları başkanlığı yapan Meryem Semerci, açıklamasında

“Ak Parti kurulduğu günden bu yana partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. 2018 Mayıs ayında Ak Parti Konya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesiyken kayyum olarak Seydişehir kadın kolları başkanlığına atandım

Yapılan yerel seçimlerde Seydişehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim.

Bir genel seçim ve bir yerel seçim atlattık. Bu seçimlerden de alnımızın akıyla, yaptığımız çalışmalar sayesinde seçimleri kazandık.

Bu zaman zarfında, bana destek olan hanım kardeşlerime, gönüllü dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Maddi, manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanım Kemalettin Atalay Bey ve yönetim kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanlarına Seydişehirli dostlarıma teşekkür ediyorum. Benden sonra göreve gelen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun.“ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.