whatsapp

AGD-MGV mezunları bir araya geldi

SİVİL TOPLUM 10.08.2021 - 23:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AGD-MGV mezunları bir araya geldi

AGD Konya Şubesi 17. mezunlar buluşmasını gerçekleştirdi. Arifan Erkek Öğrenci Yurdunda başlayan yoğun program Özel Gençlik İlkokulu’nda verilen mezuniyet yemeği ile devam etti. Çok sayıda mezunun katılım gösterdiği programda heyecan dolu anlar yaşandı. Kuran tilaveti ile başlayan ve akabinde konuşmalarla devam etti. BU TEŞKİLATLARDA BULUNMAK ALLAH’IN BİR LÜTFUDUR Mezun buluşmasında yaptığı açılış konuşmasında AGD teşkilatlarında görev almanın bir şükür vesilesi olduğuna dikkat çeken AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Bu teşkilatların değişik kademelerinde görev almış olmak, Milli Görüş Hareketi ile tanışmış olmak bizlere Allah’ın bir lütfudur. İçinde bulunduğumuz şu dünyada ezilen, zulmedilen ve karanlığa sevk edilen insanlık için bir umut ışığı olan bu hareket içerisinde bulunmak bizlere şeref olarak yeter” ifadelerini kullandı. BİZLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR Mezun buluşmasında söz alan AGD – MGV Genel Başkanı Salih Turhan ise şunları kaydetti: “Teşkilatlarımızda çeşitli görevlerde bulunmuş tüm kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada mezunlarımızla beraberiz. Şunu belirtmek isterim ki mezuniyet üniversite diplomasını almak ile olur fakat biz milli görüş hareketinden mezun olmayı kabul etmiyoruz. Bugün bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bugün büyük bir gençlik kitlesi ile karşı karşıyayız. Dünyadaki 140 ülkenin nüfusundan daha büyük bir gençlik kitlemiz var. İşte bu gençliğin milli ve manevi değerlere yöneltilmesi gerekir. Bizim böyle bir mesuliyetimiz var.”

AGD Konya Şubesi 17. mezunlar buluşmasını gerçekleştirdi. Arifan Erkek Öğrenci Yurdunda başlayan yoğun program Özel Gençlik İlkokulu’nda verilen mezuniyet yemeği ile devam etti. Çok sayıda mezunun katılım gösterdiği programda heyecan dolu anlar yaşandı. Kuran tilaveti ile başlayan ve akabinde konuşmalarla devam etti.

BU TEŞKİLATLARDA BULUNMAK ALLAH’IN BİR LÜTFUDUR

Mezun buluşmasında yaptığı açılış konuşmasında AGD teşkilatlarında görev almanın bir şükür vesilesi olduğuna dikkat çeken AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Bu teşkilatların değişik kademelerinde görev almış olmak, Milli Görüş Hareketi ile tanışmış olmak bizlere Allah’ın bir lütfudur. İçinde bulunduğumuz şu dünyada ezilen, zulmedilen ve karanlığa sevk edilen insanlık için bir umut ışığı olan bu hareket içerisinde bulunmak bizlere şeref olarak yeter” ifadelerini kullandı.

BİZLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Mezun buluşmasında söz alan AGD – MGV Genel Başkanı Salih Turhan ise şunları kaydetti: “Teşkilatlarımızda çeşitli görevlerde bulunmuş tüm kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada mezunlarımızla beraberiz. Şunu belirtmek isterim ki mezuniyet üniversite diplomasını almak ile olur fakat biz milli görüş hareketinden mezun olmayı kabul etmiyoruz. Bugün bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bugün büyük bir gençlik kitlesi ile karşı karşıyayız. Dünyadaki 140 ülkenin nüfusundan daha büyük bir gençlik kitlemiz var. İşte bu gençliğin milli ve manevi değerlere yöneltilmesi gerekir. Bizim böyle bir mesuliyetimiz var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.