whatsapp

AK Parti gençlik kolları 1071 adet kitap bağışladı

SİYASET 29.01.2021 - 11:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti gençlik kolları 1071 adet kitap bağışladı

Seydişehir Ak Parti Gençlik Kolları, Belediye tarafından ilçeye kazandırılan yeni Gençlik Merkezi kütüphanesi için toplamış olduğu 1.071 adet kitabı, Başkan Mehmet Tutal’a teslim etti. Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, İlçe gençlerine hizmet edecek kütüphaneye katkıda bulunmayı kendilerine görev edindiklerini, belirterek düzenledikleri kampanyada 1071 kitap toplayarak bağışta bulunduklarını söyledi. Başkan Aydın, “Bizim medeniyetimiz fetih medeniyetidir. Bu fetih, gönüllerin fethidir. Sultan Alparslan, 1071’de Anadolu’nun kapılarını kadim medeniyetimize açarak bu toprakları ve medeniyeti bizlere nasıl ki emanet ettiyse, bizler de Sultan Alparslan gibi bu medeniyeti daha ileriye taşıyarak gençlerimizin gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz. Bu sebeple bağışladığımız bu kitaplar büyük anlam ifade ediyor. Gençlik Kolları olarak kampanya şeklinde değil, kendi evlerimizde bulunan, okuyup rafa kaldırdığımız kitaplar ile yeni aldığımız kitapları Belediyemizin ilçemize kazandıracağı gençlik merkezi içerisinde yer alacak olan kütüphanemize bağışlıyoruz. Yaptığımız bağışta kitaplarla birlikte yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a takdim ediyoruz. Bu çalışmaya gönülden destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yakın zamanda açılacak olan gençlik merkezinin ve kütüphanenin başta gençlerimiz olmak üzere ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Seydişehir Ak Parti Gençlik Kolları, Belediye tarafından ilçeye kazandırılan yeni Gençlik Merkezi kütüphanesi için toplamış olduğu 1.071 adet kitabı, Başkan Mehmet Tutal’a teslim etti.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, İlçe gençlerine hizmet edecek kütüphaneye katkıda bulunmayı kendilerine görev edindiklerini, belirterek düzenledikleri kampanyada 1071 kitap toplayarak bağışta bulunduklarını söyledi.

Başkan Aydın, “Bizim medeniyetimiz fetih medeniyetidir. Bu fetih, gönüllerin fethidir. Sultan Alparslan, 1071’de Anadolu’nun kapılarını kadim medeniyetimize açarak bu toprakları ve medeniyeti bizlere nasıl ki emanet ettiyse, bizler de Sultan Alparslan gibi bu medeniyeti daha ileriye taşıyarak gençlerimizin gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz. Bu sebeple bağışladığımız bu kitaplar büyük anlam ifade ediyor. Gençlik Kolları olarak kampanya şeklinde değil, kendi evlerimizde bulunan, okuyup rafa kaldırdığımız kitaplar ile yeni aldığımız kitapları Belediyemizin ilçemize kazandıracağı gençlik merkezi içerisinde yer alacak olan kütüphanemize bağışlıyoruz. Yaptığımız bağışta kitaplarla birlikte yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a takdim ediyoruz. Bu çalışmaya gönülden destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yakın zamanda açılacak olan gençlik merkezinin ve kütüphanenin başta gençlerimiz olmak üzere ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.