Yolda mahsur kalanlara kumanya dağıtımı yapıldı

Seydişehir Kaymakamlığı, Konya-Seydişehir- Antalya karayolunda mahsur kalan sürücülere ve yolculara kumanya dağıtımı yapıldı.

Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, birçok yol da araç veya tır trafiğine geçici olarak kapatıldı. Yolu geçici olarak tır geçişlerine kapatılan Konya Antalya karayolunda araçlar mahsur kaldı. Sürücülerin mağduriyet yaşamaması için Seydişehir Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara kumanya dağıtımı yapıldı.

Karayolları alacabel ekipleri ise yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaymakamlık sahada mücadele eden iş makinesi şoförlerine sıcak çorba ikram etti.

VATANDAŞLAR ÖĞRENCİ YURTLARINA YERLEŞTİRİLDİ:

Kaymakam Deniz Pişkin, ‘’ Yoğun kar ve tipiye rağmen ulaşımın aksamaması için canla başla sahada mücadele veren Bölge Trafik İstasyonundaki görevlilerimizi ve Karayolları ekiplerimizi ziyaret ettik. Gece boyunca çalışan mesai arkadaşlarımıza çorba götürdük, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Seydişehir- Antalya Karayolu ulaşıma kapanınca yolda mahsur kalan vatandaşlarımızı öğrenci yurtlarına yerleştirdik. Geceyi aracında geçirmek isteyen yolcularımıza ise ihtilaçlarını gidermek için çorba ve kumanya ikram ettik.’’ dedi.