Seydişehir’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı tarafından Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Daha sonra kapalı spor salonu yanında bulunan 2 nolu sentetik çim sahada bayram kutlamaları başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gençlik ve spor ilçe müdürü Soner Balcı yaptı.

Öğrenciler şiirler okudu. Koreografi, danslar ve müziklerle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Öğrenciler düzenledikleri gösteriler büyük beğeni topladı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan Judo ve tekvando gösterileri izleyicilerle buluştu. Gösterilerin sonunda Kaymakam Cevdet Bakkal’a ve Belediye başkanı Hasan Ustaoğlu’na öğrenciler tarafından Türk Bayrağı teslim edildi.

Gösteriler Halk Eğitim müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin gösterisi ve bando takımının geçit töreniyle sona erdi. 

19 Mayıs törenine protokol üyelerinin yanı sıra daire amirleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.