Şehit aileleri ve gaziler seydi şifa termal tesislerinde

Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından 2019 yılında hayata geçirilen Seydi Şifa Termal Tesisleri şifa arayanların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Şehit ve gaziler dernek başkanı Yakup Söğüt; “Belediye Başkanımız her zaman şehitlerimizin ailelerine her zaman yakın ilgi ve alaka göstermiş, bizlerin her sorunuyla yakından ilgilenmiş, hatta derneğimize lokal ve şehitlik parkı kazandırmıştır. Bugün de bizleri Seydişehir’imizin en özel yerleri arasında yer alan Seydi Şifa Termal Tesislerinde ağırlayıp bizlerle hasbihal eden Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKIYORUZ:

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Vatanımızın ve milletimizin selameti için şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın bizlere emaneti olan aileleri ve yakınları bizim baş tacımızdır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarına her zaman sahip çıkmak, onlarla bir araya gelmek bizim en önem verdiğimiz konulardandır. Bugün de şehrimizin önemli bir değeri haline gelen Seydi Şifa Termal tesislerimizde Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız ile bir araya hasbihal ettik.” diye konuştu.