Saray marketleri hizmete açıldı

Seydişehir’de uzun yıllar faaliyet gösteren Yunus yapı İnş. Gıda Tarım Hayvancılık ve San. Tic. Ltd. Şti. çatısı altındaki Saray Marketler zincirinin ilki Necati Kalaycıoğlu Caddesi yeni itfaiye yanında görkemli açılış töreniyle hizmete girdi.

Saray market müşterileri, bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini sürecek.

Saray marketleri, yeni açtığı ve açacağı mağazalarla hızlı ve emin adımlarla büyümeye, gelişmeye ve müşterilerine kaliteli alışveriş imkânı sunmaya devam edecek.

8 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİ

Açılış gününe özel indirimlerin yapıldığı Saray Market Ulu kapı mahallesi Şubesi’ne vatandaşlar adeta akın ederken, kasalarda uzun kuyruklar oluştu. Saray Marketler Zinciri Şubesi hakkında bilgiler veren Market Müdürü Uğur Yılmaz, “Burada toplam 300 metrekare kapalı alanda 7 personelle en kaliteli hizmeti vermeye gayret edeceğiz. Mağazamızda toplam 8 bin çeşit ürün bulunmaktadır. Alış veriş için mağazamıza gelen vatandaşlarımız aradıkları her şeyi kaliteli ve ucuz fiyata burada bulabilecektir” dedi.

Saray Marketin açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.