Hayırsever iş adamına anlamlı plaket

İlçe halkı adına Cengiz şirketler gurubu yöneticisi Şaban Cengiz beye teşekkür ettiklerini açıklayan Kaymakam Deniz Pişkin, "Hastanemizin sağlık hizmetlerini yükseltmek için hastanemize büyük katkı sağlamışlardır. Sağlık alanında yapılan bu yenilikten dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Seydişehir’e hizmet etmenin kendileri için bir mutluluk sebebi olduğunu belirten İş adamı Şaban Cengiz, ‘’İnsan hayatı her şeyden çok önemlidir. Hastanemize sağlık alanında yapılan yeniliklerden gurur duyuyoruz. Bizler şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Havva Turaç Cingöz," Sağlık sektörünün ihtiyaçlarının sadece devlet imkânlarıyla yapılmayacağını biliyoruz. Hayırsever iş insanımız Cengiz beye hastanemize yapmış olduğu katkılarının çok kıymetli olduğunu biliyoruz. Kurumumuza maddi manevi katkı sağlayarak onur veren hayırsever iş insanına bir kez daha teşekkür ederim" dedi.