Tutal, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, muhtarlarla birlikte aylık toplantılar düzenlediklerini bu toplantıların da devam edeceğini söyledi.

Kırsalda gidilmeyen altı mahalle kaldığını belirten Başkan Tutal;"il özel idarelerinin yapması gereken çalışmaların büyük bir çoğunluğunu Büyükşehir Belediyemize ve ilçe belediyelerimize bırakıldı. Seydişehir'de kırsal muhtarlarımız  bölgelerinde, merkez muhtarlarımızla ise Seydişehir'de beraberce çalışmalarımızı yürütüyoruz. Elhamdülillah bir mesafe aldık.Çözülemeyen birçok problemi beraberce çözdük , çözmeye de devam ediyoruz. Bu hepimizin başarısı . Sadece Belediyenin  başarısı değil. Özellikle kırsal muhtarlarımız, birim müdürlerimizle birlikte çalışıyorlar. Bu tür desteklerinizden dolayı hepinize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunlarının masaya yatırıldığı istişare toplantısına Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler kartal escort Daire Başkanlığında görev yapan mühendisler, Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.