Oto galericilerin sınavı başladı

13 Şubat 2018 tarihinde resmi gazetede yayımlanıp 13 Ağustos 2019 tarihinde yürürlüğe girecek olan her ikinci el oto alım satımı için aranacak Mesleki Yeterlilik Belgesini alabilmek için sınavlar Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapılmaya başlandı.

Konu hakkında açıklamada Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan İbrahim Aypar; odamızın asli vazifelerinden olan üyelerimizi yasal konularda bilgilendirme ve ticaretlerinde zaman ve bazı kayıpları yaşamamaları adına Galerici üyelerimize gerekli olan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavların odamız bünyesinde yapılmasını sağlamış olduk. Üyelerimizin duyarlılığı ile bu hafta içinde 10 arlı gruplar halinde bakanlıktan gelen gözetmenlerin eşliğinde sınavları tamamlamış olacağız.

Kurumsal yapısını her gün daha güçlü hale getiren yönetim kurulumuzun da gayretİ ile sorumluluklarımızı profesyonel biçimde yerine getirmeye devam ediyoruz. Hizmetin en iyisine layık şehrimiz esnaf ve sanatkârın her zaman yanındayız. Katılım ve duyarlılıklarından dolayı başta üyelerimize ve her konuda desteğini esirgemeyen ve bu hizmetin gerçekleşmesinde ilgilerinden dolayı Alberk Qa Uluslararası Teknik Kontrol Ve Belgelendirme A.Ş’ye   şükranlarımızı sunarız. Ayrıca sınava girecek olan üye ve arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Dedi.