Müftülükten kermes

Seydişehir ilçe Müftülüğü tarafından kermes düzenlendi.

Yapımı  devem  eden 97  öğrenci kapasiteli  yatılı erkek Kur’an kursu binasının  tamamlanması için İlçe  müftülüğü kermes  açtı.

Sofuhane Mahallesi Muallimhane Camisi  yanında  26 Nisana kadar açık kalacak  kermesinin açılışı  Kuranı  kerim   tilaveti  ve dua  başladı.

İlçe Müftüsü  Âdem Bebek, temeli atılan erkek yatılı Kur’an kursu binasının tamamlanması için kermesin gerçekleştirildiğini söyledi.

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan ise, “Toplumda güzel gelişmelerin yanı sıra yozlaşma da oluyor. Bu yozlaşmanın panzehri bu tür manevi yapıların çoğalmasıdır. Toplumun manevi yönünü artıracak çok güzel çalışmalar yapılıyor. Erkek Kuran Kursu’nun  yapımında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Kermese Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca İlçe Müftüsü  Âdem Bebek, sivil  toplum örgütü  temsilcileri  ve vatandaşlar katıldı. 

Kermeste gönüllü vatandaşlar tarafından yapılan yöresel yemekler, pasta ve tatlılar, hediyelik eşyalar, kıyafetler ve kitaplar satışa sunuluyor.