whatsapp

Ziraat odası başkanlığından ramazan ayı mesajı

SİVİL TOPLUM 03.05.2019 - 21:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ziraat odası başkanlığından ramazan ayı mesajı

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Tüm İslam âlemi, Ramazan ayını büyük bir heyecanla karşılamanın mutluluğunu yaşıyor. Mübarek Ramazan ayının sevgi, saygı, barış ve huzura vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Bu vesileyle paylaşmaya, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğe vesile olan Ramazan ayının İslam Âlemine, Ülkemize ve Seydişehirli hemşerilerime, çiftçilerimize hayırlarla mutluluk getirmesini diliyorum.”

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Tüm İslam âlemi, Ramazan ayını büyük bir heyecanla karşılamanın mutluluğunu yaşıyor. Mübarek Ramazan ayının sevgi, saygı, barış ve huzura vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Bu vesileyle paylaşmaya, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğe vesile olan Ramazan ayının İslam Âlemine, Ülkemize ve Seydişehirli hemşerilerime, çiftçilerimize hayırlarla mutluluk getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.