whatsapp

Zeytin Dalı Harekâtı’na Destek İçin Kan Bağışı

SİVİL TOPLUM 23.02.2018 - 16:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zeytin Dalı Harekâtı’na Destek İçin Kan Bağışı

Kızılay Konya Şubesi Mehmetçiğe destek için Seydişehir’de kan bağışı kampanyası başlattı.
Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, Ülkede kan stoklarının yetersizliğinden vatandaşlardan kan bağışı kampanyasına destek vermelerini istedi. Hükümet Meydanında kan seferberliği başlattıklarını belirten Balcı, ‘’ Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Seydişehir’den de kan bağışı yapıyoruz. Özellikle kış mevsiminde düşen kan bağış oranıyla stokların bitme durumuna gelmesi üzerine Türkiye geneli başlatılan kampanyayı ilçemizde de kan bağış seferberliği başlattık. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bu kampanya kapsamında amirinden, memuruna, askerinden, polisine, öğretmeninden, öğrencisine, kadınıyla, erkeğiyle, çiftçisiyle kan vermede yarışan kardeşlerimize kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Yeter ki ülkemizde hayatlar kurtulsun. Verdiğimiz kan belki de denizde bir iki damladır. Ama alıcı olan insanların hayatını kurtaracağını biliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Kanımız Türk Kızılay’ına, canımız vatana feda olsun” dedi. Türk Kızılay’ Tırı görevli Dr. Hikmet Başar, Kan vermenin vücudu yenilediğini belirterek, Bir kişi 3 er ay aralıklarla 60 yaşını geçmedik müddetçe kan verebileceğini söyledi.
Kızılay Konya Şubesi Mehmetçiğe destek için Seydişehir’de kan bağışı kampanyası başlattı.

Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, Ülkede kan stoklarının yetersizliğinden vatandaşlardan kan bağışı kampanyasına destek vermelerini istedi.

Hükümet Meydanında kan seferberliği başlattıklarını belirten Balcı, ‘’ Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Seydişehir’den de kan bağışı yapıyoruz. Özellikle kış mevsiminde düşen kan bağış oranıyla stokların bitme durumuna gelmesi üzerine Türkiye geneli başlatılan kampanyayı ilçemizde de kan bağış seferberliği başlattık. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bu kampanya kapsamında amirinden, memuruna, askerinden, polisine, öğretmeninden, öğrencisine, kadınıyla, erkeğiyle, çiftçisiyle kan vermede yarışan kardeşlerimize kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Yeter ki ülkemizde hayatlar kurtulsun. Verdiğimiz kan belki de denizde bir iki damladır. Ama alıcı olan insanların hayatını kurtaracağını biliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Kanımız Türk Kızılay’ına, canımız vatana feda olsun” dedi.

Türk Kızılay’ Tırı görevli Dr. Hikmet Başar, Kan vermenin vücudu yenilediğini belirterek, Bir kişi 3 er ay aralıklarla 60 yaşını geçmedik müddetçe kan verebileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.