whatsapp

Zehirli iğneyle köpek katliamı

ASAYİŞ 18.12.2017 - 15:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zehirli iğneyle köpek katliamı

Konya’nın Seydişehir ilçesi Boyalı Mahallesinde zehirli iğnelerle öldürülen köpekler vatandaşlar tarafından tepki çekiyor.
Zehirli iğne kullanılarak evinin önündeki köpeğini iğne ile katledildiğini öne süren Ali Koç,  “Sabahın erken saatinde köpeğimin bağırma sesini duydum, köpeğimin yanına koşarak geldiğimde köpeğimin acı içinde kıvrandığını gördüm. Köpeğimin gözlerinden yaşlar akıyordu o anı hiç unutmayacağım. İğne atanı göremedim." dedi. Bu şekilde zehirli iğnelerle köpekleri öldürüyorlar diyen Hüseyin Koca,’’Köpeğim evin önünde bağlıydı. Sabah kalktığımda köpeğimin yerde kıvrandığını gördüm hemen yanına koştum sırtının yan tarafında iğne vardı hemen çıkarttım.  Bu iğneleri alma yetkisi kimde ise o yapıyor bunu. Savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulunacağım.” dedi. Gözüm gibi baktığın bir köpeğim vardı diyen Batuhan Koca, ‘’Köpeğim sağlık karneliydi hiç kimseye de zararı yoktu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirli iğne atarak vurmuşlar. Gözyaşı içerisinde mahallemizin yukarısına bıraktım. Yazık günah. Bunları böyle vurulması iyi bir şey değil.’’ Diyerek tepkisini gösterdi.
Konya’nın Seydişehir ilçesi Boyalı Mahallesinde zehirli iğnelerle öldürülen köpekler vatandaşlar tarafından tepki çekiyor.

Zehirli iğne kullanılarak evinin önündeki köpeğini iğne ile katledildiğini öne süren Ali Koç,  “Sabahın erken saatinde köpeğimin bağırma sesini duydum, köpeğimin yanına koşarak geldiğimde köpeğimin acı içinde kıvrandığını gördüm. Köpeğimin gözlerinden yaşlar akıyordu o anı hiç unutmayacağım. İğne atanı göremedim." dedi.

Bu şekilde zehirli iğnelerle köpekleri öldürüyorlar diyen Hüseyin Koca,’’Köpeğim evin önünde bağlıydı. Sabah kalktığımda köpeğimin yerde kıvrandığını gördüm hemen yanına koştum sırtının yan tarafında iğne vardı hemen çıkarttım.  Bu iğneleri alma yetkisi kimde ise o yapıyor bunu. Savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulunacağım.” dedi.

Gözüm gibi baktığın bir köpeğim vardı diyen Batuhan Koca, ‘’Köpeğim sağlık karneliydi hiç kimseye de zararı yoktu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirli iğne atarak vurmuşlar. Gözyaşı içerisinde mahallemizin yukarısına bıraktım. Yazık günah. Bunları böyle vurulması iyi bir şey değil.’’ Diyerek tepkisini gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.