whatsapp

Zaimoğlu Konya Akademi Hastanesinde

SAĞLIK 28.06.2017 - 11:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zaimoğlu Konya Akademi Hastanesinde

Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Konya Akademi Hastanesinde hastalarını kabul etmeye başladı.
2004 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Zaimoğlu,  2011 yılından itibaren Çukurova üniversitesi tıp Fakültesi Balcalı hastanesinde aldığı eğitim ile ortopedi ve Travmatoloji uzmanı oldu. 2011-2014 yılları arasında Seydişehir devlet hastanesinde görev yaptı. Seydişehir de görev yaptığı sırada hastaları ile kurduğu iletişim ve teşhisleri ve tedavileri ile bölge halkının güvenini ve beğenisini kazandı. Daha sonra 2014-2017 Konya eğitim ve araştırma hastanesinde görev yaptı. Gerek Seydişehir Devlet Hastanesinde ve gerekse Konya Eğitim Araştırma hastanesinde edindiği tecrübe ile bundan böyle Konya Akademi hastanesinde hastalarını tedavi edecek.
Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Konya Akademi Hastanesinde hastalarını kabul etmeye başladı.

2004 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Zaimoğlu,  2011 yılından itibaren Çukurova üniversitesi tıp Fakültesi Balcalı hastanesinde aldığı eğitim ile ortopedi ve Travmatoloji uzmanı oldu.

2011-2014 yılları arasında Seydişehir devlet hastanesinde görev yaptı. Seydişehir de görev yaptığı sırada hastaları ile kurduğu iletişim ve teşhisleri ve tedavileri ile bölge halkının güvenini ve beğenisini kazandı.

Daha sonra 2014-2017 Konya eğitim ve araştırma hastanesinde görev yaptı.

Gerek Seydişehir Devlet Hastanesinde ve gerekse Konya Eğitim Araştırma hastanesinde edindiği tecrübe ile bundan böyle Konya Akademi hastanesinde hastalarını tedavi edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.