whatsapp

Zabıtadan dilenci operasyonu

BELEDİYE 06.05.2019 - 18:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zabıtadan dilenci operasyonu

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Zabıta Müdürü Yunus Uyar, özellikle cami önleri ve apartmanlardaki vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak dilenenlerin uyarıldığını söyledi. İhtiyaç sahibi olanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yönlendirildiğini ifade eden Uyar, ‘’Bu uyarıları dikkate almayarak cami önleri ve apartmanlarda dilencilik yapmaya devam ederlerse yakalandıkları takdirde yasal işlem uygulanacak’’ dedi.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Zabıta Müdürü Yunus Uyar, özellikle cami önleri ve apartmanlardaki vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak dilenenlerin uyarıldığını söyledi.

İhtiyaç sahibi olanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yönlendirildiğini ifade eden Uyar, ‘’Bu uyarıları dikkate almayarak cami önleri ve apartmanlarda dilencilik yapmaya devam ederlerse yakalandıkları takdirde yasal işlem uygulanacak’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.