whatsapp

Zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı

BELEDİYE 01.04.2020 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında fırın denetimleri yaparak uyarılarda bulunuyor. Ekmeklerin hijyenik koşullarda satılıp satılmadığını denetleyen zabıta ekipleri, satıcıların eldiven takıp takmadıklarını da kontrol etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, halk sağlığını ilgilendiren konularla Zabıta ekiplerinin denetimlerine devam edeceğini kaydetti. Başkan Tutal; ekiplerimiz yapmış oldukları denetimlerde ekmek kasalarının hijyeni, servis araçlarının temiz olması, çalışanların maske ve eldiven kullanmaları, ekmek satışı yapan ve kasada para alan kişilerin ayrı olması, müşteri ile aralarında sosyal mesafelerin korunması ekmek tavalarının her gün temizlenmesi, kullanılan bezlerin her gün temizlenmesi, unların paletler üzerinde korunması konularında uyarılarda bulunuyor" dedi.

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında fırın denetimleri yaparak uyarılarda bulunuyor.

Ekmeklerin hijyenik koşullarda satılıp satılmadığını denetleyen zabıta ekipleri, satıcıların eldiven takıp takmadıklarını da kontrol etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, halk sağlığını ilgilendiren konularla Zabıta ekiplerinin denetimlerine devam edeceğini kaydetti.

Başkan Tutal; ekiplerimiz yapmış oldukları denetimlerde ekmek kasalarının hijyeni, servis araçlarının temiz olması, çalışanların maske ve eldiven kullanmaları, ekmek satışı yapan ve kasada para alan kişilerin ayrı olması, müşteri ile aralarında sosyal mesafelerin korunması ekmek tavalarının her gün temizlenmesi, kullanılan bezlerin her gün temizlenmesi, unların paletler üzerinde korunması konularında uyarılarda bulunuyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.