whatsapp

Yüzme kursu sona erdi

SPOR 24.08.2016 - 21:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yüzme kursu sona erdi

Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan 8-15 yaş yaz yüzme kursu sona erdi.
Yaz tatilinde açılan yüzme kursunun sona ermesiyle öğrencilere de sertifika töreni düzenleneceğini belirten yüzme sorumlusu Celalettin Doğan, Yüzme sporunun çocukların gelişiminde çok önemli olduğunu söyledi. 230 öğrencinin yüzme öğrendiğini kaydeden Doğan, “Yaz spor okulları kapsamında 2 aydır devam eden yüzme kursu sona erdi. Öğrencilerin yüzmeye istekli olması kursun başarılı bir şekilde bitirmesi bizleri mutlu etti. Yüzme özellikle çocuklarınızın kendine olan güvenlerinin artmasını, sosyalleşmeleri   arkadaşlar arasındaki dayanışma duyguları pekişti. Rahatlıkla deniz sahillerine gittiklerinde güvenli bir şekilde yüzebilirler. Şimdiye kadar bin 200 yüzme öğrenen öğrencilerimize sertifika verdik. Bize bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza ve yetkililere teşekkür ediyoruz’’dedi.
Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan 8-15 yaş yaz yüzme kursu sona erdi.

Yaz tatilinde açılan yüzme kursunun sona ermesiyle öğrencilere de sertifika töreni düzenleneceğini belirten yüzme sorumlusu Celalettin Doğan, Yüzme sporunun çocukların gelişiminde çok önemli olduğunu söyledi.

230 öğrencinin yüzme öğrendiğini kaydeden Doğan, “Yaz spor okulları kapsamında 2 aydır devam eden yüzme kursu sona erdi. Öğrencilerin yüzmeye istekli olması kursun başarılı bir şekilde bitirmesi bizleri mutlu etti. Yüzme özellikle çocuklarınızın kendine olan güvenlerinin artmasını, sosyalleşmeleri   arkadaşlar arasındaki dayanışma duyguları pekişti. Rahatlıkla deniz sahillerine gittiklerinde güvenli bir şekilde yüzebilirler. Şimdiye kadar bin 200 yüzme öğrenen öğrencilerimize sertifika verdik. Bize bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza ve yetkililere teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.