whatsapp

Yeniden Refah Partisinde kongre

SİYASET 15.11.2019 - 13:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yeniden Refah Partisinde kongre

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı 1. Olağan kongresini 16 Kasım Cumartesi günü yapacak. Yeniden Refah Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Dinç, aday olduğunu açıkladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın kurduğu partide kurucu başkanlığa getirilen başkan Ramazan Dinç, “Arkadaşlarımızın isteğiyle tekrar aday oldum. Yolumuz hak yoludur. Hak ve batılın bu savaşında hak yolunda halka hizmet için bu değerli görevi bir borç bilerek icra edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu yoldan çıkan, özüne dönmek isteyen, 94 ruhunu bulacağı tek yer bu çatı altındadır. Onun için bu kutlu davada 16 Kasım 2019’da Cumartesi günü saat 15.00’ de belediye düğün salonunda yapılacak olan partimizin ilk kongresinde tüm halkımız davetlidir.”

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı 1. Olağan kongresini 16 Kasım Cumartesi günü yapacak.

Yeniden Refah Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Dinç, aday olduğunu açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın kurduğu partide kurucu başkanlığa getirilen başkan Ramazan Dinç, “Arkadaşlarımızın isteğiyle tekrar aday oldum. Yolumuz hak yoludur. Hak ve batılın bu savaşında hak yolunda halka hizmet için bu değerli görevi bir borç bilerek icra edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu yoldan çıkan, özüne dönmek isteyen, 94 ruhunu bulacağı tek yer bu çatı altındadır. Onun için bu kutlu davada 16 Kasım 2019’da Cumartesi günü saat 15.00’ de belediye düğün salonunda yapılacak olan partimizin ilk kongresinde tüm halkımız davetlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.