whatsapp

Yeni cami mahallesi kadın eliyle güzelleşecek

SİVİL TOPLUM 22.12.2018 - 23:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yeni cami mahallesi kadın eliyle güzelleşecek

Seydişehir yeni cami mahallesini kadın eliyle güzelleştirmek için yola çıkan muhtar adayı esnaf Evla Yazgan Kırmızılaroğlu, sadece muhtarlık yapacağını söyledi. İşyerini muhtarlık bürosuna çevireceğini ifade eden Evla Yazgan Kırmızılaroğlu,  aza adaylarının yarısını da kadınlar arasından belirledi. Mahalleyi yönetmeye talip olduğunu açıklayan Kırmızılaroğlu, uzun zamandır aynı mahallede esnaflık yaptığını, çevresindekilerin ısrarı sonucu aday olduğunu söyledi.  Mahalleye kadın elinin değmesi çok iyi olacağını kaydeden Kırmızılaroğlu,   ‘’ Mahallemizin sorunlarıyla ilgileneceğim. Eşinden ayrılmış veya eşini kaybetmiş kadınlar var. Sorunlarını gidip aktaramıyorlar. Bizim yanımıza gelip rahatça dertlerini söyleyebilecekler. Hiç bir ayrımı yapmadan hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı. Rahmetli Babaannesinin 3 dönem muhtarlık yaptığını dile getiren Kırmızılaroğlu, ‘’ Babaannem kadın olarak bu işin başarılabileceğini gözler önüne serdi. Bizlerde kendisini örnek alarak muhtarlık hizmetlerini mahallemize getirmek ekibimle birlikte için çalışacağız. Herkesin desteğini bekliyorum’’ dedi. 1983 doğumlu Evla Yazgan Kırmızılaroğlu lise mezunu evli ve 2 çocuk annesi.

Seydişehir yeni cami mahallesini kadın eliyle güzelleştirmek için yola çıkan muhtar adayı esnaf Evla Yazgan Kırmızılaroğlu, sadece muhtarlık yapacağını söyledi.

İşyerini muhtarlık bürosuna çevireceğini ifade eden Evla Yazgan Kırmızılaroğlu,  aza adaylarının yarısını da kadınlar arasından belirledi.

Mahalleyi yönetmeye talip olduğunu açıklayan Kırmızılaroğlu, uzun zamandır aynı mahallede esnaflık yaptığını, çevresindekilerin ısrarı sonucu aday olduğunu söyledi.

 Mahalleye kadın elinin değmesi çok iyi olacağını kaydeden Kırmızılaroğlu,  

‘’ Mahallemizin sorunlarıyla ilgileneceğim. Eşinden ayrılmış veya eşini kaybetmiş kadınlar var. Sorunlarını gidip aktaramıyorlar. Bizim yanımıza gelip rahatça dertlerini söyleyebilecekler. Hiç bir ayrımı yapmadan hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.

Rahmetli Babaannesinin 3 dönem muhtarlık yaptığını dile getiren Kırmızılaroğlu, ‘’ Babaannem kadın olarak bu işin başarılabileceğini gözler önüne serdi. Bizlerde kendisini örnek alarak muhtarlık hizmetlerini mahallemize getirmek ekibimle birlikte için çalışacağız. Herkesin desteğini bekliyorum’’ dedi.

1983 doğumlu Evla Yazgan Kırmızılaroğlu lise mezunu evli ve 2 çocuk annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.