whatsapp

Yeni bir hizmet binası yapılacak

SİYASET 14.01.2017 - 10:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yeni bir hizmet binası yapılacak

Ak Parti Seydişehir İlçe başkanı Mustafa Konurer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni bir hizmet binası kazandıracaklarını bildirdi.
Mevcut binanın ihtiyacı karşılamadığını belirten Konurer, ihalenin 8 Şubatta yapılacağını söyledi. Bakanlık nezdinde yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini aktaran Konurer, ‘’5 bin 505 metre kare alana kurulacak olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet 2 Milyon 400 bin Liraya mal olacak. Siyasette tek amacımız yurdumuzun dört bir köşesinde yapılan hizmetlerden Seydişehir’inde payına düşeni fazlasıyla almasını sağlamaktır. İnşallah binamız bittiği zaman değerli çiftçilerimiz sağlıklı ve modern bir ortamda hizmet almaya başlayacaklardır. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e, Orman ve Su İşleri Bakan yardımcımız Sayın Harun Tüfekci’ye ve arsa tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a şükranlarımı sunarım.’’dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe başkanı Mustafa Konurer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni bir hizmet binası kazandıracaklarını bildirdi.

Mevcut binanın ihtiyacı karşılamadığını belirten Konurer, ihalenin 8 Şubatta yapılacağını söyledi.

Bakanlık nezdinde yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini aktaran Konurer, ‘’5 bin 505 metre kare alana kurulacak olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet 2 Milyon 400 bin Liraya mal olacak. Siyasette tek amacımız yurdumuzun dört bir köşesinde yapılan hizmetlerden Seydişehir’inde payına düşeni fazlasıyla almasını sağlamaktır. İnşallah binamız bittiği zaman değerli çiftçilerimiz sağlıklı ve modern bir ortamda hizmet almaya başlayacaklardır. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e, Orman ve Su İşleri Bakan yardımcımız Sayın Harun Tüfekci’ye ve arsa tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a şükranlarımı sunarım.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.