whatsapp

Yeni bir fotoğraf stüdyosu açıldı

SİVİL TOPLUM 04.05.2018 - 00:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yeni bir fotoğraf stüdyosu açıldı

Usta fotoğrafçı İbrahim Kaya ve kardeşleri tarafında foto masal stüdyo fotoğrafçılık, Seyyid Harun Bulvarı’nda hizmete açıldı.
Açılış törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda davetli katıldı. Seydişehir’e böyle bir mekânı kazandırdıkları için Kaya kardeşlere, teşekkür eden Kaymakam Aydın Erdoğan, açılan müessesenin ilçeye görsel anlamda da güzellikler katacağını kaydederek, işyerinin bölge halkına ve Kaya Ailesine hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından ise hep birlikte kesilen kurdelenin ardından stüdyo mağazası hizmete açıldı. Çocukluğunda fotoğraf çekme tutkusunu fotoğrafçılık eğitimi alarak mesleğe dönüştüren İbrahim Kaya, çıraklıktan başladığını ifade ederek sözlerine, ‘’ Yılların profesyonel deneyimiyle düğün, nişan, çocuk, sünnet, mezuniyet, dış çekim, ürün çekimlerinin yanı sıra düğün belgeseli yapım hizmetleriyle müşterilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ailelere hayatlarındaki masal gibi o anın fotoğrafla büyülenmiş halini mutluluğa dönüştürerek ölümsüzleştiren kareleri sunmak için modern makinelerimizle halkımızın hizmetine hazırız. Yeter ki gelin sıcak bir sohbet ederek çayımızı için.’’açıklamasında bulundu.
Usta fotoğrafçı İbrahim Kaya ve kardeşleri tarafında foto masal stüdyo fotoğrafçılık, Seyyid Harun Bulvarı’nda hizmete açıldı.

Açılış törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda davetli katıldı.

Seydişehir’e böyle bir mekânı kazandırdıkları için Kaya kardeşlere, teşekkür eden Kaymakam Aydın Erdoğan, açılan müessesenin ilçeye görsel anlamda da güzellikler katacağını kaydederek, işyerinin bölge halkına ve Kaya Ailesine hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından ise hep birlikte kesilen kurdelenin ardından stüdyo mağazası hizmete açıldı.

Çocukluğunda fotoğraf çekme tutkusunu fotoğrafçılık eğitimi alarak mesleğe dönüştüren İbrahim Kaya, çıraklıktan başladığını ifade ederek sözlerine, ‘’ Yılların profesyonel deneyimiyle düğün, nişan, çocuk, sünnet, mezuniyet, dış çekim, ürün çekimlerinin yanı sıra düğün belgeseli yapım hizmetleriyle müşterilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ailelere hayatlarındaki masal gibi o anın fotoğrafla büyülenmiş halini mutluluğa dönüştürerek ölümsüzleştiren kareleri sunmak için modern makinelerimizle halkımızın hizmetine hazırız. Yeter ki gelin sıcak bir sohbet ederek çayımızı için.’’açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.