whatsapp

Yazarlar kitaplarını imzaladı

KÜLTÜR - SANAT 25.09.2016 - 12:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yazarlar kitaplarını imzaladı

Seydişehir’de yaşayan yazarlardan Mehmet Boztepe, Ümid Harun, Mehmet Erkan hem kitaplarını imzaladılar hem de okurlarıyla sohbet etme imkânı buldular.
Bir parktaki İmza gününe yazar Mehmet Boztepe 'Türkiye 4. Dünya Savaşına Doğru' adlı deneme roman kitabıyla, Ümid Harun  'Sana Gelirken' adlı şiir kitabıyla, Mehmet Erkan 'Üç Işıktan Yansımalar' adlı roman kitabını okurları için imzaladı. İmza gününde yazarlar, kitapları ve konuları hakkında okurlara bilgi verdi. Kitap okumanın önemi üzerine duruldu. Yazarlar okuyucu sayısındaki hızlı azalışa vurgu yaptılar. Kitap okuma alışkanlığının yeniden kazandırılması için yerel yönetimlerin okuma günleri düzenlenmesi önerisinde bulundular. Yazar Ümid Harun, ‘’ Yazarlarımızın her biri Seydişehir ve Konya kültürüne önemli katkılar sunmuş isimlerdir. Ben buradan değerli misafirlerimize ve okurlara Park işletmeci yöneticilerine programımıza sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir’de yaşayan yazarlardan Mehmet Boztepe, Ümid Harun, Mehmet Erkan hem kitaplarını imzaladılar hem de okurlarıyla sohbet etme imkânı buldular.

Bir parktaki İmza gününe yazar Mehmet Boztepe 'Türkiye 4. Dünya Savaşına Doğru' adlı deneme roman kitabıyla, Ümid Harun  'Sana Gelirken' adlı şiir kitabıyla, Mehmet Erkan 'Üç Işıktan Yansımalar' adlı roman kitabını okurları için imzaladı.

İmza gününde yazarlar, kitapları ve konuları hakkında okurlara bilgi verdi. Kitap okumanın önemi üzerine duruldu. Yazarlar okuyucu sayısındaki hızlı azalışa vurgu yaptılar. Kitap okuma alışkanlığının yeniden kazandırılması için yerel yönetimlerin okuma günleri düzenlenmesi önerisinde bulundular.

Yazar Ümid Harun, ‘’ Yazarlarımızın her biri Seydişehir ve Konya kültürüne önemli katkılar sunmuş isimlerdir. Ben buradan değerli misafirlerimize ve okurlara Park işletmeci yöneticilerine programımıza sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.