whatsapp

Yazar Kılcı’dan imza günü

KÜLTÜR - SANAT 24.04.2019 - 21:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yazar Kılcı’dan imza günü

Seydişehir’li Yazar Harun Kılcı, “Sana Gelirken” adlı kitabı için imza günü düzenledi. Edebiyat konulu söyleşi programında Bostandere İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Yazar Harun Kılcı, öğrencilerle edebiyat üzerine yaptığı söyleşide; Edebiyatın ünlü yazarlarıyla ilgili anılarından bahsetti. Seydişehir ilgili araştırmaları ve çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Öğrencilere bol bol kitap okumalarını yavsiye etti. Yazar Harun Kılcı, Bostandere ilkokulu müdürü Mehmet Boztepe ve öğretmenlerine, öğrencilerine, yazar arkadaşlarına ve kitapseverlere teşekkür etti.

Seydişehir’li Yazar Harun Kılcı, “Sana Gelirken” adlı kitabı için imza günü düzenledi. Edebiyat konulu söyleşi programında Bostandere İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Yazar Harun Kılcı, öğrencilerle edebiyat üzerine yaptığı söyleşide; Edebiyatın ünlü yazarlarıyla ilgili anılarından bahsetti. Seydişehir ilgili araştırmaları ve çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Öğrencilere bol bol kitap okumalarını yavsiye etti.

Yazar Harun Kılcı, Bostandere ilkokulu müdürü Mehmet Boztepe ve öğretmenlerine, öğrencilerine, yazar arkadaşlarına ve kitapseverlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.