whatsapp

Yazar Ayşe Ünüvar’ın kitabı çıktı

KÜLTÜR - SANAT 10.12.2016 - 19:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yazar Ayşe Ünüvar’ın kitabı çıktı

Eğitimci yazar Ayşe Ünüvar, 3.romanı Bekleyişin tanıtımı yapıldı.
Yazar Ayşe Ünüvar’ın Yüreğime Cemre Düştü. Kör Kalbe Aşk Dokunmaz eserinden sonra Bekleyiş romanı okurlarıyla 18 Aralık Pazar günü cafe landda imzaya sunulacak. Antalya’nın İbradı mahallesinde geçen öyküde  dokuz yıllık bir kestane ağacının aşka kanaat germesi anlatılıyor. İbradı da geçen bu roman kendini arayan bir yazarın aşk ile taçlanmasını olduğunu anlatan Ünüvar, kitabında İbradı mahallesinin otantik, büyülü ve tarihsel doğasından yola çıkarak bir arayışı buluşu, varışı belki de varamayışını kelimelerle nakşetmiş. Saf ve kirletilmemiş bir aşkın düz ve gerçek arasında gidip gelen zamanın hoyrat çalkantısına karşı duran adem oğlunun Anadolu’nun özüne dönüşün romanı.
Eğitimci yazar Ayşe Ünüvar, 3.romanı Bekleyişin tanıtımı yapıldı.

Yazar Ayşe Ünüvar’ın Yüreğime Cemre Düştü. Kör Kalbe Aşk Dokunmaz eserinden sonra Bekleyiş romanı okurlarıyla 18 Aralık Pazar günü cafe landda imzaya sunulacak.

Antalya’nın İbradı mahallesinde geçen öyküde  dokuz yıllık bir kestane ağacının aşka kanaat germesi anlatılıyor.

İbradı da geçen bu roman kendini arayan bir yazarın aşk ile taçlanmasını olduğunu anlatan Ünüvar, kitabında İbradı mahallesinin otantik, büyülü ve tarihsel doğasından yola çıkarak bir arayışı buluşu, varışı belki de varamayışını kelimelerle nakşetmiş.

Saf ve kirletilmemiş bir aşkın düz ve gerçek arasında gidip gelen zamanın hoyrat çalkantısına karşı duran adem oğlunun Anadolu’nun özüne dönüşün romanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.