whatsapp

Yazar Ayşe Ünüvar’dan öykü romanı

KÜLTÜR - SANAT 18.04.2020 - 20:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yazar Ayşe Ünüvar’dan öykü romanı

Seydişehir’de uzun yıllar öğretmenlik mesleğini icra eden Yazar Ayşe Ünüvar’ın 6.  kitabı ‘Hikâyemin incindiği yer’ adlı öykü kitabı yayınlandı. Yazar Ayşe Ünüvar, korona virüs nedeniyle sokağa çıkılmayan evlerde insanların canının sıkıldığı bu günlerde keyifli anlar geçirmeleri için öykü kitabını okurlarına armağan ettiğini söyledi. Yazar Ünüvar, kitabında içsel, gerçek yaşamdan alınma öyküleriyle incinen kalbin daha güçlü olacağını vurgulamış ve topraktan gelme Âdem'in ancak acılardan, kırgınlıklardan geçerek özüne ve tanrıya ulaşabileceğini ifade etmiştir. Gerçek yaşanmış hikâyelerden yola çıkılarak yazdığı kalbe dokunan, içsel derinlikleri yoklayan, psikolojik irdelemelerle hikâye kahramanlarını günümüz insanına yaklaştıran öykülerden oluşmuştur. Okuyucuya içtenlikle seslenen ve Anadolu motiflerini ince ince gönle nakışlayarak insanları özüne çağıran hikâyelerden oluşmaktadır. Ünüvar bu kitabında kendini kaybetmiş insana kendini bul çağrısı yapmak adına yola çıkmıştır.

Seydişehir’de uzun yıllar öğretmenlik mesleğini icra eden Yazar Ayşe Ünüvar’ın 6.  kitabı ‘Hikâyemin incindiği yer’ adlı öykü kitabı yayınlandı.

Yazar Ayşe Ünüvar, korona virüs nedeniyle sokağa çıkılmayan evlerde insanların canının sıkıldığı bu günlerde keyifli anlar geçirmeleri için öykü kitabını okurlarına armağan ettiğini söyledi.

Yazar Ünüvar, kitabında içsel, gerçek yaşamdan alınma öyküleriyle incinen kalbin daha güçlü olacağını vurgulamış ve topraktan gelme Âdem'in ancak acılardan, kırgınlıklardan geçerek özüne ve tanrıya ulaşabileceğini ifade etmiştir. Gerçek yaşanmış hikâyelerden yola çıkılarak yazdığı kalbe dokunan, içsel derinlikleri yoklayan, psikolojik irdelemelerle hikâye kahramanlarını günümüz insanına yaklaştıran öykülerden oluşmuştur.

Okuyucuya içtenlikle seslenen ve Anadolu motiflerini ince ince gönle nakışlayarak insanları özüne çağıran hikâyelerden oluşmaktadır.

Ünüvar bu kitabında kendini kaybetmiş insana kendini bul çağrısı yapmak adına yola çıkmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.