whatsapp

Yaz spor okulları kapandı

SPOR 27.08.2016 - 11:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaz spor okulları kapandı

Seydişehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, yaz spor okulları etkinliklerinin sona erdiğini bildirdi.
Güray, Yaz Spor Okulları etkinliklerinin sona ermesi dolayısıyla spor salonunda düzenlenen törende gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak yaz spor okullarına imkanlar dahilinde 3 aylık sürede maddi ve manevi her türlü desteğin sağlandığını söyledi. Karate, tekvando, judo ve güreş branşlarında eğitim verildiğini belirten Güray, "180 öğrenci kurs bitirme belgelerini aldı. Bu yıl yüzme, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında toplamda 630 öğrenci kursa katıldı." dedi. Törende kursları tamamlayan çocuklara belgeleri verildi.
Seydişehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, yaz spor okulları etkinliklerinin sona erdiğini bildirdi.

Güray, Yaz Spor Okulları etkinliklerinin sona ermesi dolayısıyla spor salonunda düzenlenen törende gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak yaz spor okullarına imkanlar dahilinde 3 aylık sürede maddi ve manevi her türlü desteğin sağlandığını söyledi.
Karate, tekvando, judo ve güreş branşlarında eğitim verildiğini belirten Güray, "180 öğrenci kurs bitirme belgelerini aldı. Bu yıl yüzme, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında toplamda 630 öğrenci kursa katıldı." dedi.
Törende kursları tamamlayan çocuklara belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.