whatsapp

Yarınlara geç kalma tiyatro oyunu sahnelendi

KÜLTÜR - SANAT 24.02.2018 - 10:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yarınlara geç kalma tiyatro oyunu sahnelendi

Seydişehir Eğitim İş Şubesi tarafından organize edilen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro oyunu sergilendi.
Belediye düğün salonunda İzmir Derin Sahne tiyatro ekibi, oynadıkları oyun ile uyuşturucu kullanma yaşının düşmesi ve dağılmış ailelerde bireylerin karşı karşıya kaldıkları sorunlara dikkat çekti. Tiyatro etkinliklerini her yıl geleneksel olarak yaptıklarını ifade eden Eğitim İş Şubesi Başkanı Ertan Özkaynak,; “Bizler Eğitim İş Şubesi sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi için her yıl gelenekler hale getirdiğimiz tiyatro etkinliğimizi halkımızla buluşturmak istedik. 2 perdelik oyunda özellikle dağılmış ailelerdeki çocukların yaşadığı sorunlarla beraber uyuşturucu bataklığına nasıl sürüklendikleri ile ilgili içerik olduğunu öğrenince ve son yıllarda ilçemizde kurulan uyuşturucuya hayır platformuna da destek vermek amacıyla bu tiyatroyu getirmeyi uygun gördük. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Seydişehir Eğitim İş Şubesi tarafından organize edilen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Belediye düğün salonunda İzmir Derin Sahne tiyatro ekibi, oynadıkları oyun ile uyuşturucu kullanma yaşının düşmesi ve dağılmış ailelerde bireylerin karşı karşıya kaldıkları sorunlara dikkat çekti.

Tiyatro etkinliklerini her yıl geleneksel olarak yaptıklarını ifade eden Eğitim İş Şubesi Başkanı Ertan Özkaynak,; “Bizler Eğitim İş Şubesi sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi için her yıl gelenekler hale getirdiğimiz tiyatro etkinliğimizi halkımızla buluşturmak istedik. 2 perdelik oyunda özellikle dağılmış ailelerdeki çocukların yaşadığı sorunlarla beraber uyuşturucu bataklığına nasıl sürüklendikleri ile ilgili içerik olduğunu öğrenince ve son yıllarda ilçemizde kurulan uyuşturucuya hayır platformuna da destek vermek amacıyla bu tiyatroyu getirmeyi uygun gördük. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.