whatsapp

Yalıhüyük’te tapu kadastronun kuruluşunun 169. yılı

GÜNDEM 26.05.2016 - 15:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük’te tapu kadastronun kuruluşunun 169. yılı

Tapu Kadastro Müdürlüğünün 169. kuruluş yılı nedeniyle Yalıhüyük’te etkinlik düzenlendi.
Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat İlçe Tapu Müdürlüğü ziyaretinde, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün 169.  Kuruluş yılını kutlayarak çalışanlarına başarı diledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tapu Müdür Vekili Ömer Yayla;’’ Müdürlüğümüzün 169. Kuruluş Yılında ziyaretlerinizden dolayı onur duyduk. Yalıhüyük Tapu Müdürlüğü olarak Genel müdürlüğümüzün, Misyon Vizyon ve Kalite politikasını en üst düzeyde uygulamaya gayret gösteriyoruz.’’’diye Konuştu. Yalıhüyük Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen enkinlikte davetlilere ikram yapılmasının ardından sona erdi. 
Tapu Kadastro Müdürlüğünün 169. kuruluş yılı nedeniyle Yalıhüyük’te etkinlik düzenlendi.

Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat İlçe Tapu Müdürlüğü ziyaretinde, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün 169.  Kuruluş yılını kutlayarak çalışanlarına başarı diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tapu Müdür Vekili Ömer Yayla;’’ Müdürlüğümüzün 169. Kuruluş Yılında ziyaretlerinizden dolayı onur duyduk. Yalıhüyük Tapu Müdürlüğü olarak Genel müdürlüğümüzün, Misyon Vizyon ve Kalite politikasını en üst düzeyde uygulamaya gayret gösteriyoruz.’’’diye Konuştu.

Yalıhüyük Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen enkinlikte davetlilere ikram yapılmasının ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.