whatsapp

Yalıhüyük’te ilahi konseri

BELEDİYE 20.02.2017 - 11:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük’te ilahi konseri

Yalıhüyük ilçesinde tasavvuf sanatçısı Hüsamettin Günay konser verdi.
Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen konserde Günay, birbirinden güzel ilahileri, semazen gösterisi eşliğinde söyledi. Konser sonunda Belediye Başkanı Hasan Koçer, Günay ve ekibine teşekkür etti. Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı yapmaktan ibaret olmadığını ifade eden Koçer, "Bu tür kültür etkinliklerle sizlerin gönüllerine de hitap edeceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana arkamızda kale gibi durdunuz. İnşallah bizler de sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi. Programa, Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgün, İlçe Jandarm Komutanı Hakan Doğan, ilçe müftüleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Yalıhüyük ilçesinde tasavvuf sanatçısı Hüsamettin Günay konser verdi.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen konserde Günay, birbirinden güzel ilahileri, semazen gösterisi eşliğinde söyledi.
Konser sonunda Belediye Başkanı Hasan Koçer, Günay ve ekibine teşekkür etti.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı yapmaktan ibaret olmadığını ifade eden Koçer, "Bu tür kültür etkinliklerle sizlerin gönüllerine de hitap edeceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana arkamızda kale gibi durdunuz. İnşallah bizler de sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.
Programa, Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgün, İlçe Jandarm Komutanı Hakan Doğan, ilçe müftüleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.